петак, 18. јул 2014.

AVON Summer shopping list!


-Svako žensko gleda da ugrabi priliku i pridoda nešto novo svojoj kolekciji šminke, proizvoda za negu, lakova za nokte ili garderoberu. Žensko. Koliko je ovakvih stvari jednoj ženi uopšte dovoljno? Gde je mera? Verovatno minus na računu, daleko lakši novčanik i ruke pune kesa. Mada to i nije neki problem, kesa se ionako može nositi i u zubima. 

-Volim kompanije koje nude katalošku prodaju jer su ponude odlične, kvalitet odgovara ceni, a česte su i specijalne ponude i proizvodi po krajnje simboličnoj ceni ukoliko ispunite neki od uslova. Znate i sami da u Srbiji nema puno ovakvih kompanija. Tržište nam je ograničeno na Oriflame i Avon kao dve najbolje kozmetičke kompanije ovoga tipa kod nas. Ja za sada biram Avon, a za vas sam izdvojila par proizvoda koji bi trebali da se nađu na vašoj shopping listi! Papir i olovku u ruke, zapišite, a potom potražite najbližu Avon damu!

-Solutions truly radiant VIP- Proizvod namenjen ujednačavanju tena upravo to i radi. Odmah na početku da vam kažem da ukoliko pokušate da prikrijete akne nećete uspeti jer ova blago tonirana krema tome nije namenjena. Laka, divno miriše, hidrira i pravi savršen balans tena na licu, a još ako ste malo preplanuli ima da zablistate. Veliki plus je što sadrži zaštitni faktor koji nam je leti na listi must have!



-Sun derma UV plus 10 SPF - Losion za zaštitu od sunca leti je kao Ana Vintur na nedelji mode - obavezan! Zadovoljna sam ovim sa zaštinim faktorom deset. Izabrala sam nizak faktor jer imam taman ten i ne gorim lako, ali ipak želim da zaštitim kožu od UV zračenja.


-Advance Techniques 360 nourishment Moroccan Argan Oil Hair mask- Imala sam prilike da probam nekoliko Avonovih proizvoda za kosu iz Advance Techniques linije i svima sam bila zadovoljna, ali mi se posebno dopalo arganovo ulje koje se ne ispira i nanosi na kosu prosušenu peškirom. Naručila sam masku za kosu iz iste linije i njoj dajem palac gore! Mekana kosa, miris koji me neodoljivo podseća na mango i sjajna vlas. Sunčeva svetlost i sjajna kosa su savršeni par, zar ne?
-Avon nailwear pro + Sea Breeze - Ni sama ne znam koliko lakova u tirkiznoj i mint nijansi imam. Ne znam. Ne brojim.  Nije ni važno, bitno je da se ovaj u nijansi sea breeze priključio mojoj kolekciji i da se prosto zaljubio u moje belo-zlatne Grendha sandale.


- Avon Lipstick Nude- Matirane usne u njihovoj prirodnoj boji u kombinaciji sa očima boldiranim crnim ajlajnerom su tres tres chic! Obožavam mat ruževe koji za promenu ne isušuju usne, a ovaj je baš takav!


-Da li ste već isprobali neki od ovih proizvoda?-

7 коментара:

  1. Анониман18. јул 2014. 20:31

    Jaki volim Avon proizvode,nisan probala ni jedan od ovih,mada me maska za kosu privlaci :)
    Probala sam serum za kosu iz linije Advance Techniques,za suve krajeve,ima prelep miris koji podseca na lubenicu i toplo ga preporucujem:) .

    ОдговориИзбриши
  2. I ja volim AVON! POst je divan, samo me zanima ako bi mogla da slikas te sandale?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imas fotku na kraju posta Let's enjoy for a moment :D Hvala! http://sofijinkutak.blogspot.com/2014/06/lets-enjoy-for-moment.html

      Избриши
  3. Анониман19. јул 2014. 10:04

    Ja obozavam AVON! Ni sama ne znam koliko sam kupila tamo krema za lice, karmine, senke... Jako je kvalitetan! Tvoj post je divan, kao i stvarni koje si nam prikazala! I dalje se premisljam oko maske za kosu. Anomninom citaociu zahvaljujem za preporuci! To mi je jako potrebno, pogotovo tokom leta! Sada zavrsavam, jer sam napisala roman! ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман22. јул 2014. 19:50

    Sofija,imam pitanje za tebe. Kako u postu stavljaš linkove bloga da čim kliknemo ono se odmah otvori?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada pises novi post na vrhu u baru sa alatkama gde ti je font, boldiranje, boja slova itd. imas opciju veza. Selektujes neku rec, kliknes na veza i kopiras zeljeni link. To je to!

      Избриши