петак, 3. јануар 2014.

Sa šoljicom kod Sophie - Ušuškajte se uz nove internet odrednice !


-U sezoni toplih napitaka mi nikako da se ispričamo uz nešto pitko ! Praznici su tek počeli i svakako još nije vreme za sumiranje novootkrivenih internet adresa, ali da se neka ne bi zaturila, otišla u drugi plan, evo favorita :

http://www.womenlovetech.com

-WOMENS LOVE TECH je lifestyle sajt posvećen savremenim ženama koje žele da se upoznaju sa novostima iz sveta tehnologije.Stižu vam novosti o telefonima , kompjuterskim programima i najnovijim aplikacijama koje treba da isprobate, uz mnoštvo drugih saveta. Ne vole samo momci nove gadžete i zabavne aplikacije, naslov lepo kaže da žene vole tehnologiju !

http://pixlr.com/o-matic/
-Ako među vama ima zaljubljenika u Instagram i njegove prelepe filtere koji vaše fotografije čine boljim, lepšim i toplijim, evo sajta za vas. Pixlr-o -matic vam nudi pregršt filtera  koje možete postaviti na fotku sa računara. U tri koraka ona je spremna da leti na Facebook .

https://www.facebook.com/dnevnadozakreativnosti
-Vaša dnevna doza kreativnosti na uobičajenoj internet stanici - Facebooku. Na ovoj stranici će te pronaći toliko inspirativnih fotografija, ideja i predloga za sajtove. Ako vam treba još saveta posetite i sajt nadlanu od iste ekipe.

http://www.makeupandmore.net

-Sigurna sam da nema brenda kozmetike koji postoji na našem tržištu a da nije prošao kroz blog makeup and more. Pronađite recenzije za najnovije proizvode i pokupite savete za sve trikove šminkanja i nege kože.  Domaći sajt koji definitivno može da parira stranim.

http://call-me-cupcake.blogspot.com
-Ne znam da kuvam, ni da mesim, ali je blog Linde Lomelino naprosto privlačan. Slatkiši i dobra fotografija, recpti i kilogrami inspiracije u svom šarenilu sa cupcake bloga ! Napisala je i knjigu recepata, koja je u istom duhu kao i sam blog. Proverite i njen Instagram.

#INSTAGRAMERI

-Pre nego što počnem o omiljenim mi Instagramerima ovoga puta, moram da se pohvalim da je moja Insta fotografija izašla u januarskom broju magazina Elle Serbia !


A sad favoriti :

        http://instagram.com/gmy_vintique
-GMY Vintique je aplikacija za editovanje fotorgafija, i redovono se na Instagram profilu takve fotke i izbacuju. Šareno, zadimljeno, nekad mračno, nekad u punom koloritu. Odrednica za sve ljubitelje dobrih fotografija, bez obzira na to što su editovane.

http://instagram.com/elledecorationnorge

-Uz januarsko izdanje magazina ELLE, imate priliku da dobijete prvo, srpsko izdanje ELLE decoration magazina. Bila sam oduševljena poklonom, jer već duže vreme pratim Insta profil stranog izdanja istog. Inspiraciju za uređenje prostora potrežite kako na sajtu , tako i na Instagram profilu ovog fenomenalnog enterijer magazina.

 http://instagram.com/mali_iv

-Na svojoj Facebook stranici sam više puta podelila blog Ivane Popović poznatije kao Mali Iv. U onoj meri koliko joj  blog odiše pozitivnim duhom, šarenišom, sitnicama i ljubavi prema dizajnu i hrani, u toj meri odiše i Instagram profil. Kada vam nije ni do čega otrčite do Ivaninog profila da se oraspoložite, i podgrejte vodu za čaj. Želećete da ga popijete, verujte.

-YOUTUBERI

-Protekli mesec je bio u duhu Božića, i svi oni na čiji kanal sam stavila subscribe, uglavnom su snimali VLOGMAS video snimke, tj. one u kojima vas vode kroz svoje dane do Božića (katoličkog). Evo omiljenih,koje sam počela da gledam u relativno skoro vreme !

http://www.youtube.com/channel/UCjHyFOH80C4x_2n_Korx4QQ
http://www.youtube.com/user/zoella280390

-Proteklih dana sam visila na Tumblr-u i  Pinterestu , više nego ikad. Za kraj vam donosim najinspirativnije fotografije koje odišu slavljeničkim duhom, a koje sam zapazila i bocnula .







-Dajte mi vaše ONLINE preporuke -


9 коментара:

  1. I ja takođe pratim Zoellu. Moja online preporuka je sajt LAGUNA,CRAFTGAWKER i youtube kanal MACBBY11

    ОдговориИзбриши
  2. http://www.loonapix.com/effector/103-red_street/
    http://www.picmonkey.com/
    http://pizap.com/pizap-app.php?initialstate=collage&width=1366&var1=
    http://photogramio.com/
    http://webcamtoy.com/sr/
    http://www.fotor.com/
    moslim da je to to od sajtova za uređivanje slika...


    http://volimbiologiju.wordpress.com/
    blog moje nastavnice biologjije

    https://sites.google.com/site/osnikolavukicevicsombor/pocetna
    sajt moje skole

    http://goanimate.com/videomaker
    sajt za pravljenje snimaka
    itako dalje misli da akonastavim da nabrajm nece biti kraja
    XD

    ОдговориИзбриши
  3. Moj predlog je uvek http://www.5ftinf.blogspot.co.uk/ pogotovo njen insta prfil :)

    http://suz-ica.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. http://becoolbepositivebeyou.blogspot.com Tvoji postovi su uvek sjajni,kao i ovaj.poseti o nas ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Vasi predlozi su zapisani, prvom prilikom cu baciti oko na njih, hvala puno !

    ОдговориИзбриши
  6. ja na youtube pratim BETHANI MOTA,STILABABE09 i SEVENSUPERGIRLS

    ОдговориИзбриши
  7. Moj fave yt kanal je od Bethany Mota, najbolja jee

    ОдговориИзбриши