петак, 24. јануар 2014.

Street style !


-Moda, moda, moda. Sve se vrti oko mode. Žene širom sveta kupuju i listaju modne magazine koji u svojim izdanjima plasiraju savršeno odevene manekenke, koje često nose kreacije koje nijedna od nas ne bi znala kako da ponese. Zato postoji STREET STYLE moda, koju nam prezentuju modne ikone i blogerke , kako na stranoj tako i na domaćoj internet ulici.

-Jedna od kraljica street style-a je njujorška modna ikona Olivia Palermo, koju verovatno znate iz MTV-jeve serije The City. Ova poznata trendseterka do sada nije zabeležila nijednu modnu pogrešku. Svaka čast.-Ni ruska lutkica Miroslava Duma, sa sajta buro 24/7 ne zaostaje za zapadnim lepoticama. Osim preta porte komada koje često nosi, Miru možete sresti i u nešto jednostavnijim kombinacijama u kojima preferira farmerke. Odličan primer kombinovanja jednostavnih komada sa zahtevnijim.-Devojka u centru modnog sveta, koja posećuje sve najvažnije događaje i druži se sa najuticajnijim imenima mode, Alexa Chung ne prestaje da oduševljava svojim stilom. Nije čudo što je IT girl, kako je i nazvala svoju knjigu u formi scrapbooka u kojoj govori o modnom svetu, ali i o muzici i poznatim ljudima.-Mali vodič za praćenje street stylea.

-Za početak je dovoljno da selektujete odeću koju najviše nosite, i u kojoj se osećate udobno. Tako ćete modu prilagoditi svojim potrebama, a ne samo  trendovima.Te , osnovne komade ukombinujte sa nekim od street style komada i gotovi ste !6 коментара: