петак, 27. децембар 2013.

Šta pokloniti ?



-Prošle godine sam vam dala nekoliko ideja za poklone, a kako je ponovo došlo vreme da se setimo drugih, evo još jednog posta na tu temu. Ovoga puta sam sastavila par predloga za poklone različitim osobama.

Gift guide

-Mora da u društvu imate nekoga ko je organizovaniji i više zauzet od drugih. Poklonite mu novu agendu, jer nova godina počinje, i uz nju uparite dobru hemijsku ili penkalu. Sitnice poput šolje, rama za fotografije ili limenih kantica za odlaganje olovki i ostalog kancelarijskog ili školskog pribora su savršen poklon za one koji vode računa o izgledu svog radnog prostora. Posle svih tih obaveza i ispunjenog dana, nema boljeg načina da se neko opusti od knjige. Obavezno se raspitajte koji žanr osoba voli. Ne bi bilo lepo da promašite !


-Za drugaricu ili drugu fashionitu u vasem okruženju ćete, možda, najlakše pronaći poklon. Pročeprkajte šta je to trenutno " IN " i ona će biti oduševljena poklonom. Džemperi su , čini se, hit svake sezone a ako uz njih uparite neizostavne beanies , slatke kapice, imaćete savršen poklon. Nešto od šminke ili nakita nikad ne može da škodi jer upotpunjuju svaku kombinaciju.



-Kreativne duše je možda i najlakše zadovoljiti. One će biti oduševljene i ako im napravite poklon. Ako ste ipak odlučili da kupite poklon, velika torba sa printom je odličan izbor. U nju mogu da stanu blokovi za crtanje i ostali kreativni materijal. Washi traka je neophodna za sve Uradi sam projekte i ideje. Kod nas je možete naručiti na Facebook stranicici Srećno Dugmence ( OVDE ).Naravno tu je i neizostavna beležnica da se sve zapiše i uokviri.

-Iako vam se čini teško, kupovina poklona za momke nije takva. Pre nego što pristupite šopingu video igara, kupite neki od časopisa sa istom tematikom i vidite šta je popularno. Raspitajte se kod drugova šta osoba kojoj kupujete voli da igra. Uložite u dobre slušalice sa univerzalnim ulazom, poslužiće i za kompjuter i za većinu telefona, ili kupite ipod ili MP4. Ako ste za klasiku, odaberite komplet : kapa, šal i rukavice, ali neka to budu one namenjene touch screen-u. Spojite toplo i korisno.

-I na kraju, ako baš nemate ideju šta da poklonite, ako je osoba previše specifična, pitajte je otvoreno šta bi želela ili igrajte na zicer. Kupite parfem.
No, ni pokloni nisu toliko važni. Pažnju možete ukazati kroz zagrljaj ili poljubac. Praznici su namenjeni da se provedu zajedno! Mislite i na one koji nemaju od koga da dobiju poklon, pa možete donirati garderobu koju ne nosite, igračke koje odavno ne koristite ili kupiti paketić, dva, tri, za neku od napuštene ili siromašne dece. Raspitajte se u lokalnom Crvenom krstu.

5 коментара:

  1. Dala si mi toliko ideja! Sad znam sta da kupim dragim osobama. Odlican post. :)

    http://myworldanneforever.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. super si.. <3 Mogla bi da natavis na youtube-u uradi sam.. ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Sofija, imam jednu svesku i neznam ssta da pisem u njoj, SAVETT!!!???

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sama ih imam milion,tako da tu nisam neka pomoc. Koristi je kao planer, knjigu recepata, ideja, dnevnik ili svesku za kolaze . :D

      Избриши