уторак, 3. децембар 2013.

Modni ilustratori


-Da, nekada sam i ja maštala da budem modni kreator i sa sobom vukla ogroman blok za crtanje i pastelne bojice. Nekada. Bilo pa prošlo. Iako se centar moga interesovanja, i ideja savršenog posla promenila i sazrela zajedno samnom, ne mogu da kažem da je ljubav prema modi i dobroj modnoj ilustraciji i crtežu, isčezla. Idalje volim da crtnem ponešto, tu i tamo, a inspiraciju pronalazim na sledećim internet odredištima.

Carrie Beth Taylor je žena istančanog ukusa i stila. Sarađuje sa poznatim ličnostima poput Lauren Conrad , a njeni crteži su objavljivani kako na internetu tako i u štampanim medijima. Njen portfolio je prepun šareniša, ali i elegantnih belih venčanica, sve urađeno tehnikom vodenih boja . 





Hayden Williams  nema granica kada je moda u pitanju. Dajte mu olovku i papir i on će vam dočarati svaku ikonu stila, ali teško da ćete pronaći jednu koju već nije ovekovečio svojim crtežom.Oštre konture i intenzivna boja su glave odlike njegovog umetničkog stila, a pored ilustrovanja bavi se i kreiranjem.




 Katie Rodgers vas uvodi u "papirnu " modu.
Na svom Insta nalogu paperfashion vam pokazuje svoje modne ilustracije, mešavinu vodenih boja, olovke i šljokica, dugih i raskošnih haljina. Na njenom blogu ćete pronaći inspiraciju ukoliko želite da se bavite modnim dizajnom, jer je Katie lepo rekla da na njenom blogu "moda upoznaje papir. "




Fifi Lapin je zečica u modnom svetu i kad kažem zečica mislim na pravu zečicu. Ženstvena i šik, Fifi vam trendove servira u lice. Osim što je možete naći u neverovatnim kombinacijama, srešćete je i na broševima i nakitu koje potpisuje poznata marka Juicy Couture, ali i na maskama za telefone, majicama i šoljama.





-Sad kada ste nadahnuti i puni ideja, uzmite olovku, par bojica i prepustite se čarima modnog dizajna. Na vama je da li ćete da slikate samo garderobu, modele ili ćete obući omiljenu životinjicu. Moda iz godine u godinu dokazuje da je umetnost, tako da imate široko polje na raspolaganju. Srećno !



4 коментара: