петак, 13. децембар 2013.

Make up and Nails - Novogodišnja inspiracija




-Možda izgleda rano, ali sada je pravo vreme da napravite planove za Novogodišnju noć. Bolje sad nego u minut do dvanaest. Zar ne ? Inspirisana decebarskim brojevima naših modnih magazina kao i sajtova poznatih svetskih časopisa smućkala sam mali "beauty" koktel.

-U Beauty odeljku nove Grazie ćete pronaći fenomenalan make up Jessice Biel sa plavim krejonom ispod očiju. Savršeno za dodatak boje na klasičnim crnim ili teget kombinacijama, ili kao Jessica, uz metalic detalje koji su hit ove sezone. Savet : Odaberite nakit u istoj boji.


- Meni se jako dopao njen izgled pa sam pokušala da ga rekreiram i definitivno sam ga usvojila, pa je tirkizni  / plavi ajlajner ušao u ključne reči u mojoj beležnici - jedan hashtag #tirkizni_ajlajner . Sjajan izbor plavih krejona nude AVON, Boujours , Miss Sporty i Oriflame.


- Uz ovako naglašen make up, predlažem nokte u neutralnoj nijansi, još ako se odlučite za upečatljiv nakit, šljašteći nokti će bili previše šlaga na torti, i mogli bi da naprave zaokret ka neukusnom. Predlažem Essence lak u nijasi - 1000 miles away.


-Kraj godine je period kada kompanija Avon ima najveće popuste i kada je katalog prepun dobrih ponuda i ideja za šminkanje i manikir.
-Listajući novi katalog, primetićete da par modela nosi beli krejon umesto klasičnog, crnog. Bela boja se savršeno uklopila u smokey eye look i dala mu metalic efekat.


Avon Color trend i Oriflame Veryme
-U posebnim prilikama sve je u akcentima, koji više ne moraju da budu u vidu torbe ili nakita. Dajte akcenat očima ili noktima. Kako su srebrna i zlatna neprolazna klasika, koje je čini se, ove godine posebno došla do izražaja, ona je savršen izbor za vaš manikir. Roze , žuto zlato, srebro sa primesama sedefa ili crno sa komadima šljokica, izbor je na vama. Sephora je lansirala Božićnu kolekciju lakova koji oduzimaju dah. (više o tome pročitajte OVDE)







Sparkle ! XO

4 коментара:

  1. Cool,imam novi avon i bas sam narucila color trend roze lak i color trend balzam:) poseti nas http://becoolbepositivebeyou.blogspot.com/ hvala unapred ♥

    ОдговориИзбриши
  2. -Ideje su ti super:) Vec razmisljam kakve cu nokte imati:)
    -Inace, da li se moze pretplatiti na AVON-ov katalog, ali samo da se dobija mesecno, ne i da se prodaju proizvodi ostalim. Mislim da me nista nisi razumela, ali ako jesi, odgovori:)
    -Pozz:)

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala, razumela sam te i mislim da to nije moguce. Probaj da prinadjes Avon damu kod koje mozes stalno dda narucujes ili poruci nesto preko sajta avon.rs, na njemu imas i online verziju kataloga koji mozes da prelistas. :-)

    ОдговориИзбриши