петак, 20. децембар 2013.

Modne Kombinacije za ponoćnu žurku !

-Sigurno ste već bezbroj puta čuli pitanje : " Šta ćeš da obučeš za doček ?" Svako pitanje tog tipa unosi nervozu i osećate pritisak jer niste odlučili šta! Evo nekih ideja koje vam mogu poslužiti kao vodilja za sklapanje finalne kombinacije.


-Pre nego što u glavi sklopimo finalnu kombinaciju svi krećemo od one zicer varijante koja podrazumeva malu crnu haljinu. Ako baš igrate na sigurno, zamenite crnu zlatnom ili ukombinujte ove dve boje. Opšte pravilo za haljine prekrivene cirkonima i šljokicama je da nakit bude na minimumu, ili da ga uopšte nema. Ako baš ne možete bez njega, neka bude jednostavan, bez prevelikog sjaja, ili u formi elegantnog ručnog sata. Preporučljivo je da torba bude jednostavna i staložena , bez upadljivih tetalja poput velikoh kaiševa ili nitni. 




-Oni koji pre svega biraju udobnost, i koji vole da eksperimentišu i štrče iz mase, najbolje nek odaberu pantalone. Bilo da su kožne ili najobičnije farmerke u pitanju, uz detalje možete postići elegantniji izgled nego nego sa haljinom, ako sve uklopite baš kako treba. Kožne pantalone skockajte uz peplum top i metalic martinke. A celu kominaciju zapečatite velikom statement oglicom. Isto pravilo važi i za varijantu sa farmerkama. Ove masivne oglice svakom izgledu daju dozu elegancije. Podvrnute farmerke najbolje idu uz čizmice do članka.




-Haljine dođu u prvi plan, za njima idu i pantalone, a svake Nove godine suknje ostanu po strani. One su , možda i najsavršeniji komadi za kombinovanje jer imaju toliko modela. Od balon do one skroz uz telo, od dugačke u boho stilu, do mini. Ono na šta se proteklog leta stavljao akcenat bili su crop topovi. Leto je prošlo ali ovaj trend možemo preoblikovati u zimsku varijantu, izborom tamnijih boja , šljokičastih i manje lepršavih materijala. Salonke, baletanke i čizmice do članka, kao i platforme su najbolja vrsta obuće za kombinacije ovoga tipa. Ako ste visoki a nosite dugačku suknju, odaberite baletanke, jer će visoke potpetice dodatno izdužiti vašu figuru.

-Na kraju je najbitnije da vam bude udobno i da se lepo provedete. Opcionalna kombinacija je i pidžamica sa prazničnim motivima i tople papuče kao neophodan komad, ako ćete 2014. dočekati kod kuće.

- Imate li ideju šta ćete obući ? -


8 коментара:

  1. Super je .Hoces li da me pratis na http://mojkutakzauvek.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Moj favorit jesu kožne pantalone i divna peplum majica. ^^ Iako još uvek nisam ništa kupila, niti znam šta ću.
    Super post :*

    ОдговориИзбриши
  3. Hej, sviđa mi se tvoj blog i nominovala sam te za Liebster Award :)
    Pozdrav, Jana

    http://janedoescraftroom.blogspot.com/2013/12/liebster-award-nominacija-od-le.html

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala za savrsene ideje,sama pravis te slike ili?
    Ako ti nije problem poseti nas blog :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, sam ih pravim, :D Sve sto ima adresu bloga ili logo u uglu sam radila ili ufotkala ja.

      Избриши
  5. Inace, vec sam ucestvovala u ovom odgovaranju, sacuvacu pitanja, pa cu probati da odgovorim nekom drugom prilikom, hvala , jos jednom, u svakom slucaju. :D

    ОдговориИзбриши