понедељак, 3. јун 2013.

Uradi sam / dekor : Stari fotoaparat, limena kutija i washi tape !

-U poslednje vreme sam dobila inspiraciju za pravljenje kako nakita i mašnica za kosu  tako i stvarčica za dekoraciju svoje sobe, od malih kartonskih kutija za suvi pastel i pravljeni nakit, preko ramova za slike od kutije za CD- ove do, u ovom slučaju starog fotoaparata!

-Iskoristila sam stari, pokvareni aparat koji sam maznula babi još na prolećnom raspustu, ali mi onako crn nije išao uz sobu,koja je veselog karaktera i  žutim, plavim i zelenim tonovima! Zato sam ga prefarbala u prelepu mint zelenu, da podseća na Diana kameru, koju nikada necu imati :"(. No, gornji deo sam obojila običnom, belom farbom, a donji zelenom koju sam dobila mešajući temperu i maloprepomenutu belu farbu!


Aparat pre farbanja.
Aparat posle farbanja

Diana camera ! Lomography.


-Moram da se pohvalim da sam konačno našla washi traku! Ovom prilikom želim da kazem hvala Mali Iv, preko koje sam saznala za  Srećno dugmence gde sam kupila svoju prvu washi trakicu na tufne!


-Prefarbala sam i limenu kutiju od Yugi-oh karata, kojih imam milion! Isto kao kod fotoaparata, baza je bela farba. Dodala sam washi i nekoliko stikera. Morala sam da napravim ovu kutiju jer mi treba veća, nego što već imam,  da slažem pečate, trakice, spajalice i sl.






-Nadam se da će vam ovaj post poslužiti i da vam se dopao. Čim počne raspust obećavam bolje i češće postove!

10 коментара:

  1. Odlično, samo tako nastavi i nema na čemu! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Imam isti ovakav foto-aparat i super ideja za ukasavanje istog :D

    ОдговориИзбриши
  3. A kako kupujes sa srecnog dugmenca? Tj. preko cega ti salju, znam da je glupo pitanje ali me zanima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Salju City ili post expressom, ne mogu da se setim. Odes na Facebook stranicu Srecno dugmence, u Inbox napises sta zelis da narucis, ostavis podatke i adresu i to je to.

      Избриши
  4. Анониман27. мај 2014. 19:27

    A da li radi ovaj foto apaarat?

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман3. јун 2014. 21:33

    Aha ok, bas je lep.

    ОдговориИзбриши
  6. Da li možda znaš gde se mogu kupiti te šarene trake? :D

    ОдговориИзбриши