недеља, 16. јун 2013.

Manikir / Frizure za LETO !
-Drugi post iz letnje serije , ovoga puta posvećen manikiru i frizurama za leto. Kada dođu vrućine, pa popodnevna žega, verujem da vam nije do nameštanja kose. Upravo zato sam izabrala ove četiri jednostavne  i efikasne frizure, pre svega u zaštiti od vručine kaoi nekoliko zanimljivih ideja za vaše nokte! 

1.Kosu podignite u nešto niži rep, ostavljajući jedan pramen sa dna slobodan, i osigurajte elastičnom gumicom. Oko gumice umotajte pramen kose a potom ponovo osigurajte ukosicom! Dodatni savet : Od pramena koji ste ostavili ispetite pletenicu , izgledaće mnogo bolje !

2. i 3. Imam utisak da su tzv. beachy waves, hit svakog leta. Od mokre, ili vlažne, kose ispletite nekoliko manjih ili jenu veću pletenicu, u zavisnosti od toga kolike talase želite. Ostavite da se osuši a prethodno nanesite malo pene za kosu, da bude čvršće. Ili jednostavno možete koristiti figaro ! :D Dodatno začinite frizuru tako što ćete je podići i skloniti sa lica.

4.Prebacite kosu na jednu stranu. Ispletite pletenicu (nemorate da pazite da bude uredna i što je labavija to je bolje) , osigurajte gumicom a potom je uvrtite u neurednu pundju sa strane. Veoma lepo izgleda kada sve to ukrasite šnalom u obliku cveta ili mašnice, ali pozadi !

2.

1.


3.
4.
-Evo i nekoliko ideja kako da ukradite nokte u skladu sa ovim veselim godišnjim dobom! A kako nisam baš najbolja što se tiče crtanja po noktima moraću da davim drugarice koje su odlične u tome ! Da javno čestitam Sanji i Branki ako čitaju ovo! 

Sanjini radovi.

Brankini radovi.


-Možete ih jednostavno nalakirati nekom neobičnom bojom, plavom npr. ali nekom lepom nijansom da vam baba ne bi rekla da su vam nokti modri ! (What?) 

-Odaberite tri omiljene boje i uz pomoć papirne trake izlepite linije po noktima koje će vam služiti kao referenca za lak!
-Oslikajte leopard print, ali ne u klasični bojama (žuto / narandžasto i crno ) već u nekim veselijim! Evo i upustva kako da nacrtate leopard print OVDE.
-Oni strpljivi mogu ISCRTATI MORNARSKI PRINT.
-A možete se poigrati i ombre efektom u širokom spektru boja ! 


-Nadam se da sam vam bar malo pomogla, do sledećeg posta! :D

Нема коментара:

Постави коментар