субота, 29. јун 2013.

Prvi rođendan bloga!

Follow my blog with Bloglovin



-Ko bi rekao da je već prošla godina od mog prvog posta. Iskreno, ovo nije moj prvi blog, ali je jedini koji je zaživeo. Od petog razreda sam pravila razne blogove, uglavnom vezane za modu ili humor, međutim nijedan nije ugledao svetlost dana tj. nisam imala hrabrosti da bilo šta što napišem. podelim sa ostalima na nekoj društvenoj mreži. Ali evo me, Sofijin kutak je tu i nigde ne ide, a ima me i na Facebooku, Twitteru ,Pinterestu, Instagramu.
 -Svakim danom sa uživanjem pregledam blogove koje pratim , kao dnevnu štampu, pokupim neki savet, zanimljivost, a onda "trčim" na Pinterest po inspiraciju, ali ona obično dođe sama od sebe, dok se vraćam kući iz škole , dok ručam ili gledam film- eto tako, samo bum! Onda se prihvatim moje "internet" / blog  sveščice ili telefona pa zapišem sve to da ne zaboravim! 
-Volim svoj kutak, i trenutno ne mogu da zamislim da nije deo mog života. Zanimljivo mi je da kreiram modne kolaže, delim sa vama savete koje sam pronašla na internetu, ili jednostavno pišem o stvarima koje volim!
-Ne želim da vas smorim predugačkim postom, samo želim da vam obećam da ću raditi još više da poboljšam moj kutak, i hvala svima koji su mi rekli lepu reč-dve o blogu jer su me dodatno inspirisali!
-Pratite blog, uživajte i radujte se malim stvarima!

4 коментара: