петак, 22. новембар 2013.

Uradi sam : Tufnasti kišobran !



-Nekoliko puta sam vam na Facebook stranici pomenula novi Uradi sam projekat koji je zahtevao rad napolju. Sada shvatate o čemu je reč . Nisam mogla da koristim farbu u kuci, da ne bih ugušila ostale ukućane a pogotovu neke osobe kojima smeta i lak za nokte ( ne, ne aludiram na brata !) ! Kod ovakvih postova ne želim da pravim predugačak i nepotreban uvod, naslov i sam kaže !

-Jesen je siva , dovoljno siva. Kada počne kiša još tmurnija i dosadnija, hajde da nam i kišbrani ne budu takvi !

Za preslatki tufnasti kišobran će vam trebati:



1. Jednobojan kišobran, ja sam izabrala crni jer mi se dopada crno-bela, tufnasta kominacija, možete uzeti bilo koju boju.

2. Farba , uzmite farbu koja se koristi za  ograde   jer su prilagođene spoljašnjim uslovima , bitno je da boja bude postojana jer će biti izložena stalnom kvašenju. Opet, izbor boje je vaš !

3. Olovka sa gumicom, okrugli sunđerčić ili neki drugi predmet kojim ćete tufnati. Bitno je da upija farbu jer će se u suprotnom ona razlivati.

-Raširite kišobran i postavite ga na sto ili neku drugu podlogu koju ste prethodno zaštitili novinskim papirom i celofanom. Uzmite sunđerčić ili aplikator za koji ste se odlučili i počnite da tufnate. Ostavite da se osuši preko noći . To je to, brzo i lako.

-Umesto tufni možete ispisati svoje ime ili neku poruku, nacrtati bilo šta. Kao i uvek - izbor je vaš !




5 коментара:

  1. Divno, a lako! Pls poseti i moj blog ja sam blogerka pocetnica, i molim te daj mi savete! ♥http://creativecornerkb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka čast. Svaki put sam sve više zaljubljenija u ovaj blog. Jednostavno predivno ^w^ <3

    ОдговориИзбриши
  3. Savrseno,brzo,lako! Molim te pogledaj nas blog,jako bi nam znacilo!http://becoolbepositivebeyou.blogspot.com/2013/11/evo-nas-opetdanas-je-vrme-za-novi-post.html?showComment=1385647586857#c7376747628207437370

    ОдговориИзбриши