субота, 23. новембар 2013.

Moderno ušuškavanje !




- Treba brinuti o svom izgledu, i to što vas niko ne vidi između vaša četiri zida ne znači da treba da idete po kući u otrcanoj trenerci ili pidžami i sa sarmom od punđe vezane na vrh glave ! Ma šta ja to pričam? Svi imamo takve dane ! Oni kada vam dođe da ne izlazite van granica svoga kreveta i kada se slažete sa parolom da je krevet čovekov najbolji prijatelj a ne pas . Ali ako ipak ne želite da izgledate kao hodajući, ili ležeći haos, ispratite sledeće.

Umesto gore pomenute "sarme" na glavi, podignite kosu u slatku mašnicu, visoki rep ili svežite pletenicu  sa strane.


-Ako je pidžama vaša odevna kombinacija za vikend onda neka to bude lepa pidžama. Već sam vam pomenula novu kolekciju Extreme Intimo pidžama inspirisanu sa Minnie Mouse, ali i druge kolekcije su im fenomenalne. Zavisno od toga da li volite klasiku ili malo detinjastiju verziju spavaćeg programa.



s



-Čak i ako vam neki nepozvani gost bane na vrata nećete imati problem, jednostavno ćete ga ubediti da ste pobornik trenda za nošenje garderobe za spavanje na ulici. Još kad mu u ruke tutnete prethodno pripremljenu kafu, kakao ili toplu čokoladu i uz to servirate zanimljivu priču, rešili ste problem.



4 коментара:

  1. Iskreno, ja ne umem u takvim pidzamama. Meni je najlepse kada uzmem neku maminu bluzu iz mladosti. Omiljena pidzama mi je ustvari jedna takva obicna bela sa peace znakom odstampanim na njoj i pise children of the revolution po pesmi grupe T-Rex

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najbitnije je da je udobno. I da, sta god se mazne iz maminog osrmana, dolazi u obzir. Xxexe :D

      Избриши