среда, 22. јун 2016.

Kate Spade tropik miks
Aloha!
Ako ste imali prilike da bacite pogled na novi broj Plezir magazina sigurno ste naleteli na moj tekst o enterijer novostima. Na sve strane pršte tropski motivi. Na prvo listanje modnih magazina lako je da zaključite šta je lajtmotiv. Perje, flamingosi, ostrvska atmosfera, voće i rastinje prašuma - tropska fuzija na delu. Kate Spade stoga nimalo ne odskače od navedenog.Potrebna vam je pismo torbica koja savršeno izražava vaša trenutna osećanja? Ako slično razmišljamo onda je I need a vacation opcija koja se nameće sama od sebe. I sve to izvezeno najsitnijim perlicama. Pink papagaji, sočni grejp i banane, ogroman list tropske biljke... Internet kartica žudi da se pusti u pogon.
Mislili ste da je ananas voćka koja je hit samo kao keramički ukras na radnom stolu ili multiplikovani print na šorcu? Oh, mnogo više. Ponesite ananas na nogama (čitajte vrtoglavo visoke sandale u kojima niste sigurni kako da hodate pravilno).


Već dve godine imamo tu pomamu za sitnim detaljima koji oplemenjuju garderobu i krupnije modne dodatke, mislim na torbe pre svega. Zato su privesci i maske za telefone sastavni deo kolekcija i onih najglamuroznijih brendova, a kamoli razigranih poput Moschina ili upravo - Kate Spade.

P.S. Da li prepoznajete manekenku u kampanji! Pa da li je to naša Mijo? :)

1 коментар: