петак, 8. јануар 2016.

Dojava: Dobre vesti iz knjižara



Bilo bi i više nego realno da me neko iz neke knjižare zaposli. Za stalno. Mogla bih bez problema da prođem kao ambasador neke strane izdavačke kuće u Srbiji. Prihvatam ponude i domaćih firmi. Gde da potpišem? Ko o čemu ja o knjigama. Volem. Pardon. Volim! Iz tog i mnogo drugih razloga prvi post u novoj godini posvećujem finom papiru i ponudi iz domaćih knjižara.

Iako mi je promaklo da nabavim inostrano, bilo francusko bilo englesko, izdanje knjige How to be Parisian... neću napraviti istu grešku kada je reč o domaćem izdanju. Da, da. Sada već kultna knjiga koju potpisuju Caroline de Meigret, Sophie Mas, Anne Berest i Audrey Diwan, je dostupna i kod nas, pod znakom izdavačke kuće Laguna

Osim ove šarmantne knjige na mojoj listi želja je svakako najnovije prevedena Saramagova knjiga Zapis o pronicljivosti. Poznato je koliko volim Saramagove knjige.

Delfi knjižare ozbiljno prete mom novčaniku svojom ponudom iz sekcije Gift. Možete da me kupite samim pomenom Igre Prestola, a kamoli rokovnikom sa finim stranicama, utisnutim znakom kuće Starka ili Targerijana na koricama oko kojih je obavijen lastiš sa metalnim pečat otiskom. Oh... Fino. Previše. 






13 коментара:

  1. Mnogo knjiga, a premalo vremena pored obaveza. Nisam čitala Saramagove knjige, ali mi je u planu. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U istom smo sosu, januarski guta vreme. Cim nadjes vremena nos obavezno u Saramagove knjige. :)

      Избриши
  2. Luda sam za Game of thrones :3

    http://saskascloud.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post, Sofija. Kupila sam knjigu ' Kako Biti Parizanka' i zanimljiva je, ali nekako sam ocekivala nesto vise od nje. :) Cekam da cujem tvoje misljenje kada je budes procitala. x.

    jasminadimitri.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Trenutno čitam Kako biti Parižanka. Knjiga je stvarno fenomenalna!

    ОдговориИзбриши
  5. Sigurno cu nabaviti Kako biti Parižanka, bas me je zainteresovao odlomak :D <3

    ОдговориИзбриши
  6. Čula sam za knjigu "Kako biti Parižanka". Pa mozda dograbim, ali nisam bas sigurna. Saramango me je oduševio. Savršenstvo jedno obično, a ovaj rokovnik mi baš kao poručen za jedan poklon koji tražim već dugooo vremenaa! Mnogo mi je drago da ponovo pišeš ovde. Nemoj nikada da odustaneš molim te! Kako se snalaziš na faksu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala najlepse Tamara, ne odustajem ja, nikako! Na faksu je za sada odlicno, spremaju se ispiti pa sam se zato malo proredila ovde, hvala na pitanju. :D

      Избриши
  7. Super post! Ti stvarno preeeepreepreelepo pišeš, prosto uživam čitajući tvoj post, Sofija!


    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши