петак, 3. април 2015.

Sa šoljicom kod Sophie : Reunion!


-Danima kad sam prezauzeta kafa ima takooo dobar ukus. Bolji nego inače. Što jača to bolja. Da li znate šta fenomenalno ide uz gorku kafu sa malo mleka? Odlične internet adrese i dobar magazin umesto šećera. Ne mogu da verujem da nismo pošteno seli da uz kaficu prešpartamo internetom od januara meseca! Štaaa? Znam da sam kriva i neću se pravdati već ću da se iskupim svežim linkovima. Počnimo i nazdravimo ponovnom okupljanju!



BLOGOVI/SAJTOVI
http://darlingmagazine.org
-Dobrim adresama nikad kraja. Tu su da mame, izazivaju i teraju na kopanje po arhivi i starim postovima. Darling magazine je sajt istoimenog časopisa koji na moju veliku žalost ne postoji na našem tržištu tako da se moramo zadovoljiti internet ogrankom istog. U pitanju je magazin posvećen ženi. Hrabroj, snažnoj, pametnoj i obrazovanoj, zabavnoj ženi. Dame, uživajte u svom kutku!

https://www.pinterest.com/mylittleparis/

-Koliko je portal My Little Paris dobar, već smo otkrili na nekom od prethodnih kafe sastanaka, ali ne mogu a da se ne zapitam kako mi je MLP Pinterest nalog promakao, iskliznuo kroz prste!? Sada kada sam otkrila kutiju pariskog šika i šljokica ne mogu da prestanem da pinujem svoju dnevnu dozu. Ne propustite da između ostalih zavirite i u table My Little Kanako i My Little Cards, pronaćićete mnoštvo ilustracija koje možete odštampati.

http://icon-a-day.com
-Kao protivteža ženskim portalima stiže jedan muški. Muški samo zato što je autor pripadnik muškog pola ali i dame slobodno mogu da se koriste kreacijama Tumblr bloga Icon a day. U pitanju je koncept koji je osmislio hrvatski veb dizajner Marko Stupić koji na blogu svakodnevno izbacuje nove digitalne minijature. Lepeza motiva se žiri od turističkih destinacija, preko hrane do svemirskih brodova i ruskih Babuški.

http://louiseroe.com
-O Louise Roe verovatno već sve znate. Ako ne znate onda moram da vas upitam kako je to moguće?Ali kako nisam ovde da sudim i prekorevam već delim dobre linkove onda je bolje da vam priložim link mog članka za Plezir magazin o ovoj modnoj ikoni kako bi ste se dodatno informisali. Ako ste i vi na modnom prelazu iz neozbiljnog u ozbiljniji, ali zabavno ozbiljniji, stil onda svakako pređite sajt Louise Roe uzduž i popreko. Ova devojka deli ozbiljne modne, kao i savete vezane za lepotu, karijeru i inspirativan životni stil. Njen Instagram nalog je za - obavezno zapratiti!

http://www.ruemag.com
-Kao veliki fan online časopisa (za jedan čak i pišem) obožavam da prelistavam nove brojeve i proveravam dnevno ažurirane stranice omiljenih magazina. Rue je jedan od prvih online magazina koje sam počela da pratim i ne prestajem. U pauzi između dva broja proveravam sajt za dnevnu i svakako prepisanu dozu kreativnog i inspirativnog sadržaja probranog dobrim ukusom. Pridružite mi se, ovo zaslužuje bookmark.
INSTAGRAM

https://instagram.com/glamplanner/

-Omiljena dama sa You Tubea, Elle Fowler ili allthatglitters21, je otvorila novi Instagram nalog za sve fanove i planer zaluđenike. Fotke ukrašenog Erin Condren planera vam mogu poslužiti kao svojevrsna inspiracija za uređenje vlastite agende/planera/rokovnika. Vredan praćenja je i njen lifestyle blog I heart you coffee na kojem između ostalog bloguje i o planerima. Moram da priznam da sam ovde malo pristrasna, ipak je pratim od sedmog razreda!

https://instagram.com/anna_dello_russo/

-Priznajte da volite modne blogere i insajdere koji su prisutni na gotovo svakoj reviji vodećih brendova. Anna Dello Ruso, urednica i modna ikona, iz prvog reda hvata kadrove koje odmah šalje svojoj Instagram publici. Modne piste, nedelje mode i ulična moda iz prve ruke.

https://instagram.com/ascoolaskimdeal/

-Marija Pecić stoji iza kreativnog umetničkog projekta The Sad Bear čiji Insta profil naprosto obožavam jer slavi jednostavne životne radosti u vidu šoljice kafe ili čaja, svežeg cveća ili putovanja.  Obavezno pogledajte Marijine divne ilustacije, sigurna sam da ćete reblogovati gomilu jer šalju jasnu, smelu i inspirativnu poruku!


https://instagram.com/nespresso/

-Dovoljno je da vam kažem da je u pitanju zvanični nalog NESSPRESSO kafe. Kofein zavisnici pristupite svojoj virtuelnoj dozi omiljenog napitka.


PINTEREST/TUMBLR

-Nekako se izbor sa Pinteresta uvek poklapa sa mojim trenutnim raspoloženjem i željama. Ono što mi tako nedostaje je odmor. Doručak, ručak, večera, dezert i kapućino sa porodicom i prijateljima, fali mi slow, toliko da zaslužuje i bold i italic i underline. Mljac momenti puni smeha i dobre hrane u kojima se kalorije ne broje ili duga šetnja sa slušalicama u ušima kad noge špartaju a kilometri se ne broje. Zamislite kad sam postala ona osoba koja jede s nogu i u trku. Mais non! Pogrešno. Skroz. Ali šta da se radi...


-I za kraj da dodatno zasladimo čitavu priču. Michelle Phan ima fenomenalne prolećne recepte. Pogledajte video koje je uradila u saradnji sa Keri Tang koja pod imenom Cuppy and Cake pravi neverovatne poslastice.

https://www.youtube.com/watch?v=q0WCCyBWGVM

15 коментара:

  1. Uvek me iznenadiš novim sajtovima za koje nikad nisam čula. Slike su predivne a novi video Michelle Phan je sjajan. ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Ovi sajtovi su super!
    I slike su fantasticno dobree! :*

    aseninecarolije.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Savrseno,sa stranicom(jeli to stranica lol) my little paris sam odusevljena.

    ОдговориИзбриши
  4. Uvek se iznova oduševim tvojim blogom i tvojim postovima... i ovaj je sjajan, kao uostalom i svaki drugi. :) Dala si mi ideje za čitanje, gledanje i ispunjavanje jednog dela slobodnog vremena tokom ovog kraćeg raspusta. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Savrsen ti je post, a o blogu i da ne pricam! Preko drugarice sam saznala za tvoj blog, i sad joj se stalno zahvaljujem na tome!

    ОдговориИзбриши
  6. Obožavam tvoj blog!!!!!To mi je jedna od stvari na spisku ,,zbog cega volim svoj zivot''. :-) Moze li sledeći post da bude What is in my school bag?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, ali moj blog nikako ne bi trebao da bude na tom spisku, zivot treba da volis zbog sebe prvenstveno. Sto se tog post tice nema nista specijalno u mojoj skolskoj torbi. Par sveski za beleske i obavezne knjige.:D

      Избриши
  7. Obožavam tvoje postove! I ja sam prethodnog meseca pratila My little Paris. :)

    NOVI POST ---> http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Savrsen post kao i fotografije.Posetila sam sve linkove koje si ovde prikazala i odusevljena sam!
    Novi post na mom bogu --- http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши