уторак, 31. март 2015.

Kit Harington za Jimmy Choo

-Bliži se dugo očekivani 12. april (prva epizoda pete sezone Igre prestola za one koji ne znaju) što znači da redovno guglam glumce da vidim šta ima novo, da li je iskrsao neki novi gvir snimak u petu sezonu, ko se pojavio u kojoj kampanji itd. Pošto su glumci uglavnom Britanci i oni koji ne prate seriju uglavnom ni ne znaju ko su, kada naletite na Jimmy Choo kampanju za proleće 2015. i vidite crnog bradatog momka znajte da je to Kit Harington poznatiji kao Džon Snežni (Jon Snow) ili kao Milo iz filma Pompeii. Da, zvezda serije Igra prestola (sa kraćom kosom ovog puta) je ponovo u Jimmy Choo kampanji i mislim da se niko ne žali zbog toga. 


Kako to mislite još uvek niste počeli da kucate Kit Harington ili Game of Thrones season 1 u pretaživaču? Sad. Odmah. Hajde! Krajnje je vreme.

P.S. Čitaocima mlađim od šesnaest preporučujem da se još malo strpe, nije baš za svaki uzrast. Mislim na seriju, Kita možete slobodno da gledate.


10 коментара:

  1. Ne pratim seriju niti znam ko je Kit Harington,ali obožavam Jimmy Choo cipele! ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Super su fotke. Kit se odlično snalazi i u ulozi modela. P.S. Bravo za izbor serije. Game of thrones mi je omiljena. Jedva čekam da vidim šta će Arja da uradi u ovoj sezoni. :)

    alexacidillustrations.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Totalno je neprepoznatljiv! Ja sam stigla do 4. sezone, a ako uskoro kreće nova sezona onda moram ovu što pre da krenem da gledam. :)

    jasminadi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hoces reci totalno zgodan! Od 12. na HBO ide peta sezona, inace prva i cetvrta su mi najbolje do sada. ;D

      Избриши
  4. Ja imam 14 godina,ali pratim tvoj blog jer mi je zanimljiv tvoj način pisanja i strpiti ću se još malo za ovaj film,haha.:)
    -Džejla.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo sto pratis. ;) Igra prestola je serija i svakako bih ti preporucila da pogledas ali malo kasnije. :D

      Избриши
  5. Ne pratim seriju, imam manje od 16 godina, ali ću je. za par godina sigurno pronaći da pogledam!!:)

    Novi post!! :)
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Iako imam nepunih 15 godina seriju Game of Thrones pratim od prosle godine ahahah.Odlicne slike,Kit izgleda odlicno :D
    Posetite moj blog --- http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши