четвртак, 5. март 2015.

I hate spring favorites!


-Jesam li vam nekad pominjala koliko mrzim proleće? Vreme sedi na dve stolice, ne može da se odluči da li želi da bude topolo ili hladno. Klimatske promene užasno utiču na moje raspoložonje, zdravlje i kožu. Jedino me činjenica da je 12. aprila svetska premijera pete sezone Igre prestola drži da ne zaplačem. Ali ipak nećemo o tužnim stvarima, frustracije ćemo da ostavimo po strani. Ovo bi trebalo da bude srećno mesto. Priča o proleću nije bila baš bez smisla. Poenta je da se mere predostrožnosti penju na viši nivo kada ovo godišnje doba zakuca na vrata. Cilj-zaštititi kožu! U današnjem postu vam pišem o proizvodima koje koristim već neko vreme i koji odgovaraju mojoj koži u potpunosti (+ dva proizvoda za usne koje ne skidam!). Super četvorka!

-Avon kremu za stopala sa makademijinim uljem koristim već neko vreme i tri pakovanja su došla do dna. Ima orašast miris i prilično je masna što je odlično za suve i ispucale pete koje prouzrokuju čizme, cipele i ostala uložena i topla obuća, kao i čarape u kojima provodim ceo dan( nekad i noć kad mi se stopala smrznu jer šetkam u pidžami do kasno). Cena kreme je pristupačna, nekih trista dinara. Kada je reč o licu, isprobala sam razne kreme i kremice i trenutno mi odgovara Nivea. Klasična Nivea u tamno plavom, metalnom pakovanju mi je nešto više masna pa mi ne odgovara ali zato Nivea Soft da. 


- Moram da priznam da sam odavno tragala za dobrom nude nijansom ruža za usne ali nekako su mi svi bili isuviše "teški", previše kremasti ili mat. Ovaj iz Avona u nijansi natural glow je poput balzama. Ostavlja nežan premaz preko usana koji samo malo posvetli moju prirodnu boju usana i da lep sjaj. Još jedan proizvod za usne koji preporučujem je Maybelline Color Sensational sjaj za usne u nijansi cashmere rose. Vlažna tekstura koja pritom nije lepljiva. Odličan izbor za sve one koji kao ja muku muče sa vetrom koji kosu lepi za facu samim tim i usta. 



P.S. Recite mi da nisam jedini mrzovoljni stvor koji ne voli proleće?

25 коментара:

  1. Jaoo fotografije su tako divne.Ja iskreno volim proljece,nije mi nesto drago ali se vrijeme popravlja pa tako da mi to pase iako sada kisa pada :\

    ОдговориИзбриши
  2. Fotografije i post su savrseni. Moram priznati da i ja mucim muku sa tim vremenom kada prolece dodje, jer prezirem kisu, ali tesim se suncanim danima. :)
    Posetite moj blog >>> http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Pa proleće mi je onako najdraže. Leti mi je koza crvene i osuta pa me to prokleto sunce sprečava napolje, a zimi mi se koža suši pa se češem i oguli mi se koža i onda ne mogu napolje, a proleće mi onako baš dobro dođe kao pauza od zime i priprema za leto. Sunceje blago, a vreme toplije. Prelepe sličice kao i uvek. Obožavam te. Nekako mi stalno vraćaš osmeh na lice uprkos svemu.

    ОдговориИзбриши
  4. Fotke su sup.! ;) Ni ja bas ne volim proleće! -.- Moj favorit je:
    #ZIMA *_*
    Poseti moj blog pa ako zelis followaj ga:
    sandrin-kutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Pa ja volim proleće. Ne znam zašto ali to doba mi je nekako drugačiji,mada nije omiljenije od leta. Jedno veliko NE za previše odeća i DA za manje. Inače, ovaj AVON ruž izgleda fenomenalno. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Predobre slike, kao i post! ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post i fotografije! :)

    teodorassmallworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Ja volim proleće, ali zato nisam ljubitelj leta i visokih temperatura, to mi nikako ne prija. :D Jedino me malo alergije muče u maju. :D Inače, post je odličan i slike su prelepe, kao i uvek! ♥

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Jaooooo kako cool fotografije <3 :DDD
    Sama si ih slikala???
    Ja inace obozavam prolece jer gledam na njega kao na budjenje zivota.
    Novi post na mom blogu , utisci u komentarima
    http://mynewblogqueenoffashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da ja sam fototgrafisala :) Hvala! Kad tako gledas prolece moze da bude lepo, ali ja ipak preferiram "probudjeni zivot" aka leto.

      Избриши
  10. Awwww prelep post! Ovo je 100. put da ti govorim da ti je blog savrseeeen!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da sam ti se svaki put dosledno zahvalila. Evo jos jednom-hvala puno Nadja. :D

      Избриши
  11. Slazem se za vreme na prolece.Nikad se ne zna da li ce pasti kisa ili ce sijati sunce!Ovaj post je skroz odlican.Poseti moj blog,ako ti se dopadne uclani se ;D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  12. Sofija, ti me stalno inspirišeš! Uvek imaš sjajne ideje! Ne znam zašto ali ni ja ne volim proleće toliko! Okej, nije baš da ga mrzim, ali je moj favorit leto, definitivno! Ja nisam čovek za zimu niti jesen, proleće je nešto slično, ali priznaj da je leto car!
    Ako želiš da se više družimo i upoznamo, možeš posetiti moj blog:

    mylife11212001.blogspot.com

    Komentariši ako želiš, ispravljaj moje greške!

    ОдговориИзбриши
  13. Potpuno si u pravu! Čak je i jesen bolja od proleća! Jednog dana kiša,a drugog sunce! Ma daj, nemam želju za životom! Htela bih da ti kažem da ti divno stoji ta boja laka! Koliko imaš godina?

    Poseti moj blog i učlani se ako želiš
    justforgirrl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prolece da proleti i da ustupi mesto letu! Hvala Milice, inace boja laka je Avon Gel Very Berry. Imam 18 godina, ove godine punim 19. :D

      Избриши