петак, 26. септембар 2014.

Poslednji voz za sunce i gole noge! Moj stilski dnevnik.



-Jesen, šoping groznica hvata maha i gubim se u gomili fiskalnih računa koje pokušavam da organizujem i saberem total potrošenog novca. Gomilam  račune zajedno sa uplatnicama iz online kupovine, etiketama i kesama i umesto šoping groznice dolazi post osećaj krivice - what I've done? Sad prilepim etiketu jednom se živi  i odmah mi bude bolje. Uostalom, kupila sam i knjigu iz Ustava koja mi treba za prijemi, tako da nisam svu ušteđevinu nesavesno i sebično potrošila. Precrtavam neke stavke sa must have liste i dodajem nove, jer je lista u suštini rupa bez dna. Jedan burgundy i jedan pastelno pink karmin za usne, gumene čizme i par sitnica iz knjižare. Valja se propisno naoružati šarenim stvarčicama protiv dolazećeg tmurnog vremena. Najavljuju hladne dane i trudim se da maksimalno iskoristim one u kojima se zraci sunca mešaju sa prohladnim vetrom, kako bih po poslednji put nosila suknjicu na gole noge. Suknjicu ću uskoro zameniti parom kvalitetnog džisa, možda u iscepanoj verziji da začinim celu stvar. Podvrnuti nogavice za ogoljene članke ili kad baš zahladni zametnuti ih za jezik dubokih patika.
-Za iznenadni nalet hladnog vetra tu je topla kafa sa mlekom. Predugačka šetnja dobro poznatim gradom, stop za još jednu dozu kofeina - Lavazza kapućino na čiju  je toplu penu konobar velikodušno narendao mlečnu čokoladu. Zaboravljam na fisklane račune i stres oko škole. Barem nedeljom.



12 коментара:

  1. Одговори
    1. Prica o tome kako sam uhvatila poslednji voz za suknjicu i gole noge, malo podsecanje na dane pre ovih hladnih, kisnih i tmurnih. :)

      Избриши
  2. U pravu si. Iskoristiti poslednje dane sunca jer posle toga ide:"Stavi kapu i sal. A rukavice? Tako".

    ОдговориИзбриши
  3. Šta upisuješ, pošto vidim pišeš o Ustavu? :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. Baš mi se sviđa. Gde si kupila ovaj notes "Keep calm... :)

    http://alexacidillustrations.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :D U pitanju je Blog planer koji mozes naci na Facebook stranici Planer Uredjeni haos. ;)

      Избриши
  5. Lepa kombinacija:)
    Sta mislis o mom blogu,moze neki savet:http://girlsblog1112.blogspot.com/?

    ОдговориИзбриши
  6. Super ti je blog, samo tako nastavi. Da li mozes u jednom od narednih postova da pises o knjigama? One koje volis, koje su ti zanimljive, koje preporučujes koje planiras da procitas itd?

    ОдговориИзбриши