петак, 29. август 2014.

Summer new in!


-Nemam običaj da pišem post sa favoritima i prikazujem kupljene stvari sve dok ih dobro ne provozam, testiram i budem sigurna da mi se u potpunosti sviđaju da bih ih preporučila. I da, ja testiram i šolje. Neke mi jednostavno ne odgovaraju, predebeo porcelan, isuviše uvijen vrh ka unutra, držač tako uzan da dva najtanja prsta jedva stanu bez guremanja i crvenog traga od usečenog držača u kožu. Neke iskreno ne znam ni kako treba da držim. Ali ova na prugice, i to mint prugice, sa zlatnim detaljima, izvijenim vrhom i izdignutim postoljem - ljubav! Kupljena je u lokalnoj galeriji koja prodaje porcelan i stvari za kuću, a inače je iz Fine kuće, koju sam kasnije proguglala i našla na Facebooku. Koštala je oko 500 dinara.


-Ako išta obožavam, obožavam magazine, jer između ostalog često poklanjaju uzorke. Volim da nešto probam, pre nego što dam novac za to. Nisam škrtica, opšte je poznata moja blaga šopingholičarska strana, ali izgleda da mrzim kad nisam upravu, kada je ona za šta sam bila sigurna da je kvalitetno ustvari ona fora previše jake marketinške kampanje, i samo to! I tako, nekako se dokopam uzorka ove Niveine Mattufying Day Care kreme i dopada mi se! Moja je za mixed to oily skin i koštala je oko 500 dinara, možda malo manje. Savršena hidratacija i mekan i gladak ten! Preporučujem.
-Miđuše su Dve šmizle, sladak par sa zelenim biserima na vrhu, dugačkim lancem i kristalčićima u obliku bodlji. Elegantne, a opet ne previše, pa mogu da začine i opušteniju varijantu uz zeleni keper ili tamni džins. Koštale su 780 dinara.

-Malo sam skeptična kada se radi o gel lakovima. Svi znamo da se gel suši pod UV lampom i nikako drugačije, jer u suprotnom puca veoma brzo. Poručila sam novi Avonov Gel finish lak čisto da ga isprobam. I super je! Nije kao pravi gel, da morate da ga nanesete u debelom sloju i čekate dugo da se osuši, više je kao običan, samo mnogo postojaniji lak za nokte. Cena Avonovih lakova varira, oko 250 do 350 din, zavisno od sniženja ili neke specijalne ponude. Moj u nijansi Parfait Pink.
-Divan prsten pored  je P...S... Fashion i obožavam ga. Znate kad se zalepite za jedan komad nakita pa onda ostatak garderobe i asesoara birate naspram njega. Da, masivan je, a razdvaja se na sredini kako bi lakše savijali prst. Koštao je 540 dinara.


-I za kraj dve knjige koje sam kupila u Vulkanu. Slika Dorijana Greja jer sam je pročitala jednom, i prosto sam morala da je imam jer je fenomenalna i puna fenomenalnih misli i istina. Detektiv za ljubav od Aleksandre Poter jer volim lagane čiklit knjige, da presečem teža štiva i nasmejem se. Obe knjige preopručujem, a ako bi ste voleli postove sa pročitanim knjigama i mojim mišljenjem o njima ostavite u komentaru. Slika Dorijana Greja je koštala 780, a Detektiv za ljubav 730 din. I da, ogrlica sa belim biserima i cvećem od poiestera sa dijamantima u sredini je Koton, dobila sam je na poklon tako da ne znam koliko košta. Savršeno ide uz obične bele majice, još bolje uz one sa dodatkom čipke!



18 коментара:

  1. Odlichan post. Fotografije su prelepe. Obozavam knjigu Dorijan Grej, pogledaj i film ako nisi.Super je. :)

    http://alexacidillustrations.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Prsten je bas zanimljiv, na prvi pogled sam mislila da je snala za kosu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Detektiv za ljubav- fenomenalna knjiga! <3

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepe minđuše i prsten... Volela bih da napišeš post o svojim omiljenim knjigama <3

    http://anasviewoftheworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajan post. Prsten je savršen! :) Volela bih post o pročitanim knjigama i tvojim utiscima o njima.

    ОдговориИзбриши
  6. Napisi post o procitanim knjigama i utiscima, taman da mi das ideju sta bih sledece mogla da citam. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Pogledaj The Lizzie Bennet Diaries na youtubu. To je strava web-serija!
    P.S. Prelepa ti je solja!

    ОдговориИзбриши
  8. Sjajan post. Blog ti je sjajan kao i ovaj i svi predhodni postovi.
    P.S. Mozes li da posetis moj blog i ucestvujes u neko takmicenje.

    ОдговориИзбриши
  9. Odlicne slike! Prsten mi se posebno svidja, presladak je. :)

    ОдговориИзбриши