четвртак, 7. август 2014.

Slavimo dobru sardnju!


-U modnom svetu se svakodnevno sklapaju saradništva vredna svih para. Ilustratori i top dizajneri, top dizajneri i kozmetičke kompanije, dizajnerske kuće i poznate ličnosti  a sada i poznati brend lakova i proizvoda za negu noktiju OPI i multinacionalna kompanija Coca Cola. Na prvo čitanje vam se verovatno čini da ova dva brenda nemaju ništa zajedničko. To je tako jer zapravo i nemaju, ali to ih ne sprečava da lansiraju limitiranu liniju lakova inspirisanu najpoznatijim gaziranim pićima na svetu kao što su, pored Coca Cole i Coca Cole Zero, Fanta ili Sprite.
-Letimičan pogled na nijanse kaže da mi je omiljena nijansa Sorry I'm fizzy today, što bi u potpunosti odgovaralo mom "fizzy" i "bubbly" temperamentu, ali moram da priznam da mi je Coca Cola red među favoritima takođe jer je jelte, crvena klasika, i kad god ne znate koji lak da stavite sa crvenim ne možete da pogrešite.


- Kada vas uhvati sivo raspoloženje provereni recept glasi nešto slatko, a savršenu recepturu su ukombinovali Vincent Lemains, ekspert za mirisne note i Olivier Cresp glavi poslastičar lanca Laduree. Zajedničkim snagama su kreirali novi parfem Nine Ricci - La Tentation de Nina. Bergamot, malina, grejpfrut i limun, badem i bugarska ruža, sandalovina i burbon vanila čine mirisne note novog parfema. Još bolja vest je da je dostupan i macaron ovog ukusa! 



- Moram da priznam da ne slušam Ritu Oru, ali to me ne sprečava da joj dam Thumbs up! za kolekciju lakova koju je lansirala za londonski Rimmel, brend koji inače mnogo volim. Već danima u žurbi zaobilazim (nenamerno) lakove iz ove kolekcije i dok ovo pišem pitam se gde jurim? Na mojoj must buy shopping listi nalaze se nijanse - Don't be shy i Breakfast in bed (ova mi baš odgovara, zar ne? :D). Veliki plus je to što su lakovi iz ove kolekcije 60 seconds, pa nestrpljive osobe kao ja mogu brzo da završe sa lakiranjem noktića! 




-Dobra saradnja rezultira gaziranim ili  noktima u boji penastih slatkiša i bombona, i neodoljivim slatkim mirisom poput roza-zlatnog macarunsa. Slavim ovakve stvari i navijam za još jednu čašu i extra porciju dobro sklopljenih poslova koji iznedruju fenomenalne proizvode! 

6 коментара:

  1. Da nije malo ranije objavljen ovaj post? Inace,ne svidjaju mi se ovakve vrste postova. Mada ok,tvoj je izbor o cemu pisati. A,dal ces poceti uskoro pisati o personalizovanju skolskog pribora i postovi vezani za school?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemam pojma kako to mislis ranije, ali ne. Ganc nov iskucan pre dva dana. :) Teme o kojima pisem su raznolike,a ukusi takodje. Znas kako, danas je petak a petkom obicno idu novi postovi, a taj namenjen za danas je sasvim slucajno vezan za tu tvoju "school" :D

      Избриши
  2. Post je super! Jedino me zanima gde kupuješ ove lakove za nokte i koliko koštaju? Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Ne znam da li je OPI Coca Cola kolekcija stigla kod nas, ali OPI lakovi imaju u Sephori, a i mnogi kozmeticki saloni ih nabavljaju i prodaju. Cena im je oko 1300 din cini mi se. Rimmel imas u raznim parfimerijama i drogerijama i oko 300 din su! :-)

      Избриши