петак, 14. фебруар 2014.

Uradi sam : Sobni dekor - Ram sa kartom Francuske


-Volim da putujem,volim novo, drugačije, volim da se okrenem po sobi i u svakom uglu vidim nešto što na prvi pogled ne pripada tu, već predstavlja nešto strano i daleko. Na zidu su mi maska iz Venecije, oglica iz Grčke, hvatač snova iz Ajdaha, a na stolu karta Francuske sa srcem, gde drugde nego u Parizu.

Biće vam potrebni :
-ram za fotografije
-karta Francuske
-printovi inspiraisani Francuskom
-permanentni marker (crveni i crni)
-malo ukrasnog papira
-lepak


-Isekla sam kartu u odnosu na veličinu rama. Obeležila omiljeni mi Pariz sa srcetom i napisala sibolično : Oh lal la. Prilepila sam male printove Chanela petice sa cvetnim printom, i čaše penušca. Ram sam ukrasila ukrasnim papirom i Voila !



 -Razmišljala sam da napravim Inspiracionu tablu sa svim mestima koje želim da posetim, ali opet ne bi vredelo, ima ih toliko. Svi novinski članci i isečci, forografije i turističke brošure ne bi stale na malu plutanu tablu. Tako će se  , nažalost, sav "putnički" materijal zadržati po fasciklama i kutijama, dok ne zatreba.

Da li ćete vi uramiti neku zemlju ?


11 коментара:

  1. Da,sjajna ideja ;)videcu koju cu zemlju.mogu da se pohvalim da od malena sam pocela da putujem jer mislim da su putovanja prava bogadstva.super je kad vidis neko mesto i znas da si ga posetio.Nadam se da se slazes samnom ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Gde si nabavila sve ove slicice?
    P.S. Razmisljam da preko jednog zida uradim tapet karte Evrope ili sveta, pa da, posto mnogo putujem, na mesto svake zemlje koju posetim zalepim po jednu sliku. Sta ti mislis o tome?♥

    ОдговориИзбриши
  3. Kul, molim te poseti moj blog fashionadventurebytijana.blogspot.com
    To bi mi mnogo znacilo!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Sofija, vec dugo ne odgovaras na komentare! Ali kad budes tu molim te kazi mi kako pravis ovo ''Sophie'' sto imas na kraju svakog posta?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da ispratim svaki komentar, pogotovu one na starim postovima. Ovo Sophie je slika, mozes da napravis u bilo kom programu za fotke. Samo na beloj pizadini otkucas sta zelis. :)

      Избриши
  5. Prelepo,moram napraviti :)

    Posetite blog http://becoolbepositivebeyou.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Svidja mi se ideja i super ti je ispalo. Mislim da cu i ja da napravim ovako nesto slicno.. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Inspirisuce, planiram da napravim nesto slicno. I moracu da ti ukradem ideju o toj tabli, mnogo mi se dopada. Vec sutra cu nesto da smislim, pa da napravim. :)

    ОдговориИзбриши