петак, 28. фебруар 2014.

Where beauty lies...



-Proleće je u najavi, a za mene to znači bacanje zimskog krzna, i prelazak na zabavne boje ! Vreme je da se polako pozabavimo sa pastelnim i jarkim lakovima, pink usnama i lakšom šminkom.

-Kako  je prelaz iz jednog u drugo godišnje doba obično praćen vetrom,  a u toploj kući smo još uvek, dok traje grejna sezona, izloženi suvom vazduhu, to znači samo jedno  - neophodna hidratacija kože ! Ujutru i uveče na čisto i osušeno lice nanosim AVON Planet spa black caviar hidratantnu kremu i gel za predeo oko očiju iz iste kolekcije. Krema je prilično vlažna, prijatnog mirisa i odgovara mom, mešovitom tipu kože. Nije mnogo masna, što je savršeno zbog malo masnije T-zone.



- Na lice ne stavljam puder, ni tečni ni u kamenu, jedino onaj namenjen bebama, kada treba da pokupi višak masnoće sa lica. Ponekad nanesem BB kremu, obično za večernje izlaske, preko dana nikad. Kada  zatreba tj. kada se nepozvan gost pojavi na licu, onda ga čistim losionom ili iz AVON kolekcije Clear skin ili Jonhsonovim Clean and Clear.

-Obožavam jednostavnu šminku, a u poslednje vreme mi se pogotovu dopada trend bold eyes. Sve što vam treba je dobar ajlajner i umeće da ga nanesete u nešto debljem sloju. Sa usnama u jačoj pink boji čini savrešeni make up za sunčane dane ! Ako ste ipak za malo kolorita, predlažem raskid sa smokey eyes, na neko vreme. Otvorite oči plavom bojom, bez obzira na boju očiju - igrajte se ! 

AVON Long lasting lipstick u nijansi Vintage Pink i AVON Ultra color absolute lipstick u nijansi Pure Peony
Essence eye shadow quattro u nijansi sea my eyes i AVON super extend eyeliner


7 коментара:

  1. Анониман1. март 2014. 13:52

    Cool! A kada stavljas bebi puder? Jel' se sme stavljati uvece?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moses da stavis kad god hoces. Ja ga stavlajm uvece, na one delove koji su mi malo masniji ili ako imam mitiser. Stavljam ga uvece pred spavanje, ne preko dana da ne bih imala cudan beo ten XD

      Избриши
  2. Анониман2. март 2014. 10:58

    Eyeliner izgleda zanimljivo :)
    No, oprezno, jos ima dosta dana sa niskim temperaturama !

    ОдговориИзбриши
  3. Divne fotografije, sviđa mi se post. :) :*

    ОдговориИзбриши
  4. Molim te poseti moj blog micikinkutak.blogspot.com i komentariši molim te, i prati ga naravno :)

    ОдговориИзбриши