петак, 21. фебруар 2014.

Sa šoljicom kod Sophie - Pretrpani bookmark



- Nema vremena, nema vremena. Toliko sajtova, toliko šarenog i kvalitetnog sadržaja, bookmark se puni i u njemu više ni Google ne mogu da pronađem ! A vremena nema, stignem tek toliko da bacim pogled i pribeležim adresu sajta. U moru interesantnog, inovativnog, kreativnog haosa, uspela sam, iako jedva, ali uspela sam, da vam odvojim favorite! Ako su šoljice spremne, da počnemo !

#BLOGS / SITES

Paris Patisseries
http://www.parispatisseries.com

-Sajt koji nikako nije dobro gledati praznog stomaka. Sam naslov je dovoljan da vam voda pođe na usta, a kada otvorite sajt, svaki njegov segment će vas terati da halapljivo skrolujete na dole. Ovde imate sve što nikako ne bi trebali a da ne probate ako se obrete u Parizu. Sugar rush!

Love VS. Design
http://www.lovevsdesign.com                     

-Dan zaljubljenih je prošao, i iako većina verovatno nema nameru da se udaje u skorije vreme, pred vama je  takav sajt. Love VS. Design , očigledno, slavi ljubav i dobar dizajn. Pronaćićete inspiraciju za pozivnice za venčanje, menije i programe. Sajt vam nudi i pregršt printova sa download, a među njima se nalaze i oni potpuno besplatni !

Monica Suma
http://www.monica-suma.com
-Hvala Bogu da Monica Suma ne ide nigde bez svog aprata, jer ne bi mogla da nam reportuje sa svojih mnogobrojnih putovanja. Iskren blog o kreativnoj devojci, o svemu što ona voli. Zapratite je i sa njom posetite brojne destinacije na kojima se našla,  A ako se umorite od sveta, svratite do njenog doma - Njujorka.

DaFont
http://www.dafont.com

-Ako vam je dosadilo da kucate u Times New Romanu i Courireru pravac na Da Font. Skinite neki od mnogobrojnih fontova koji su na raspolaganju. Problem je samo što ćete verovatno skinuti više od jednog. Zabaviće te se.

Olivia Palermo

                                        http://www.oliviapalermo.com                                          

-O njoj nema potrebe pisati puno, svojim istančanim ukusom i bezgrešnim stilom osvojila je svakog zaljubljenika u modu. Zavirite u svet urbane Njujorčanke i ikone stila, vidite šta je nosila i gde je bila Olivia Palermo.

Style within reach

-Iza ovog modnog i lifestyle bloga stoji Caitlin , koja je istovremeno i jedna od urednica online magazina Glitte guide. I ovde imamo Njujorčanku, koja za razliku od Olivie Palermo, vodi nešto manje dinamičan, ali svakako zabavan život.Osim sjajnih outfit postova nikako nemojte zaobići one posvećene uređenju kuće i dekoru ili nekom recptu za koktel.

#INSTAGRAM


Dallas Shaw

http://instagram.com/dallasshaw
-Modni ilustrator i ekspert. Cim naletite na njen sajt i pogledate fotografije na njemu, odmah ćete oitražiti dugme za Instagram. Zlatno, pastelno, ili monohromatski, Dallas kombinuje modu i dobar dizajn, sigurna sam da ćete već posle prvog pogleda pritisnuti follow.

Furbish Studio

http://instagram.com/furbishstudio
-Danas se sve vrti oko dizajna, u mom slučaju sobnog i kućnog dekora. Na Instagram profilu sajta Furbish Studio, gde možete kupiti sve dekorativne elemente počev od keramičkih sitnica do krznenih prekrivača, pronaćićete mnoštvo ideja za uređenje životnog prostora.

Elle Serbia

http://instagram.com/elleserbia
- Bacite gvir u redakciju najpoznatijeg modnog časopisa kod nas. Pretvorite se u oči kreativnog tima koji stoji iza šarenih stranica koje čitamo svakog 22. u mesecu.

-Znate da obožavam dobru fotografiju, pa je neizostavni dnevni ritual , makar na deset minuta, vir na Pinterest ili Tumblr. Evo izbora za ovaj put.
















11 коментара:

  1. ODlicne prepourke vec cackam po tri sajta :) Hvala :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/02/leather-jacket-not-interested-cat-and.html

    ОдговориИзбриши
  2. Volim ovakve tvoje postove jer uvek saznam za neki novi blog ili Instagram profil. Hvala ti na tome. :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Jel' mozes dati nekoliko saveta za savrsen blog?
    Inace si savrsena kao i tvoji postovi. Odusevljavas me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, ali daleko od toga da sam savrsena, ja sam samo ja. Savrsen je onaj blog koji pises sa ljubavlju i po osecaju, Kad pises o onome sto volis i kad ljudi to prepoznaju i pronadju se u tvojim postovima, znas da si uradio dobar posao. :D

      Избриши
  4. Sofija,na onom postu o ramu sa slikom Francuske,imas mnogo slika koje kako kazes si odstampala. Gde si ih nasla?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svuda po netu. Udji u moju Pinterest tablu sa illustracijama, mozes pronaci neke koje sam odvajala. :D

      Избриши
  5. Thank you so much for including me, Sophie! And what a lovely blog you have!

    ОдговориИзбриши