недеља, 11. август 2013.

Washi tape & ostali projekti : Foto magneti !


 -Da napomenem odmah na početku da ove magnete možete urasiti i kolaž papirom, samolepljivim tapetom, ukrasnim ili scrapbook papirom ili ušsranom papirnom trekom umesto washija. Ova ideja mi je inače slučajno pala na pamet a tako je brzo i zabavno. Ja sam odabrala male fotografije mog brata i mene koje sam pronašla a ovo možete raditi i sa većim, kombinovati dve fotografije ili napravilti kolaž od četiri.

-Za foto magnete su vam potrebni : 


... kao i dodatni materijal poput lepka, makaza, lenjira i olovke.

-Modlama za kolače iscrtajte oblike na kartonu. Ja sam koristila običan plavi, i narandžasti rebrasti karton. Isecite željeni oblik, a zatim ih zalepite jedan za drugi kao na drugoj slici. Iscrtajte mesto gde će vam biti fotografija, a potom washijem ili kolaž papirom obiđite iscrtanu površinu.

-Zalepite fotografije a potom i perlice na njihove uglove. Igrajte se sa bojama, možete dodati i neki kamenčić ili šljokicu, dugme ili komad kanapa u boji. Zalepite magnete lepkom, a potom ih osigurajte slojem trake. I to je to! Postavite magnete na frižider ili na metalnu policu ili tablu, 

-Nadam se da vam se dopalo ovaj kratki post i ideja i da ćete je isprobati !


5 коментара:

  1. Kao i uvek, puna si originalnih ideja. Odlicno resenje!

    ОдговориИзбриши
  2. Gde se mogu kupiti ti magneti?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ustvari to je magnetna folija koju mi je dao tata, nisam sigurna gde imaju da se kupe magneti ali pogledaj na internetu ili nekoh radnji koja prodaje hobi materijal, tipa : Creatinas Creativ hobby shop ili Modeliana.Imad njihove sajtove na netu.

      Избриши