уторак, 27. август 2013.

Sa šoljicom kod Sophie ! Online Inspiracija, Italija i prvi You Tube video!




-Zdravo! Ovo je nova vrsta posta koja mi je pala na pamet. Zgrabite svoje šoljice ( pošto ne znam da li pijete kafu ili čaj, kakao, mleko, nije bitno! ) pa da počnemo sa malim net tračarenjem! 

Bliži se škola i nisam baš srećna zbog te činjenice, ali šta je tu je. Ali me sama pomisao na sedam dana u Italiji prosto naježi! U pitanju je ekskurzija sredinom septembra i ne mogu više da čekam! Svakako ću napisati jedan ili dva posta o tome kad se vratim. Iako ne posećujemo neke otmene kvartove koje vrve od biznismena i dobro obučenih žena koje špartaju po najpoznatijim radnjama ipak se nadam da ću naleteti na neku Italijanku u stajliš kacigi i na vespi! Fingers crossed



-No da se mi vratimo tu gde jesmo.  Moj prvi Uradi sam snimak je sada na You tube - u. Znam da kvalitet nije baš najbolji kao ni sama organizacija videa, ali oduzeo mi je puno vremena jer sve radim sama, od snimanja preko editovanja i videa i slika! Neću da pominjem probleme sa osvetljenjem. Nadam se da vam se dopada! Radim na svim elementima kojima nisam zadovoljna da bi budući snimci bili bolji!


-Znate da obožavam da surfujem po internetu, tražim inspiraciju za nove postove, gledam You tube snimke, skrolujem po Pinterestu i We heart it-u! Izdvajam za vas omiljene sajtove na kojima visim ovih dana kao i aplikacije na Androidu  i omiljene Instagramere ! 

DESIGN.LOVE.FEST : http://www.designlovefest.com/

-Dizajnerka, fotograf i veliki ljubitelj života Bri Emery vas uvodi u čari svega krativnog i inspirativnog . Moji omiljeni postovi su oni posvećeni njenom životu provedenom u Los Angelesu ! Pratite je i na Instagramu!



ANTROPOLOGIE Instagram : http://instagram.com/anthropologie
- Insta profil brenda Antropologie koji prodaje odeću, obuću, modne detalje, stvarčice za kuću i još kakve sitnice je fenomenalan. Kreativno i šareno, pogledajte i njihov blog, kvalitetan sadržaj u svakom smislu!


SWEET DESIGNS : http://blog.amyatlas.com/

-Iza blog Sweet designs stoji Amy Atlas. Koliko god da joj je blog pretrpan korisnim savetima i idejama tako joj je Instagram pretrpan slatkišima . Sa strane na blogu će te pronaći mnoštvo korisnih linkova!


-Što se tiče Android aplikacija pored Instagrama i Pinteresta koji su van konkurencije obožavam i Online knjige. Budeite sigurni da sam ja uvek za knjigu u rukama, dodir i miris papira, ali nekada ne mogu da ponesem knjigu sa sobom pa će i telefon da posluži. Skinula sam Pretty Little Liar aplikaciju sa šest knjiga .Pošto je izdavačka kuća Alnari izbacila samo prva četiri dela ove knjige, ja sam pročitala tri kako četvrti deo nije imao u mojoj lokalnoj biblioteci, ova aplikacija mi je odlično legla.

-Podelite samnom vaše omiljene Instagramere, blogove, you tube usere i net kreativce! 


14 коментара:

  1. Hej Sofija! Možeš li mi reći kako da moj blog bude popularan. Napravila sam jedan,ali nije imamo nijednog čitaoca,te sam mislila da napravim novi. Samo mi nije jasno,kako da moj blog bude popularan. Kako da moj blog može svako ga pročita,odnosno da ima čitaoce?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potrebno je dosta rada, truda i ulaganja. Ni moj blog u pocetku nije bio posecen. Moras da budes aktivna na drustvenim mrezama, promovises sadrzaj koji pises.Tvoj blog mogu da vide svi,samo ne mogu da ga pronajdu tek tako, dok ne podelis link sa drugima, pomenes nekome svoj blog i das mu adresu! :D Jedan savet: nemoj da spamujes i postavljas link svog bloga na tudje stranice, nije lepo, bez dozvole! A citaoci dodju sami od sebe, to su oni koji zele da prate tvoj rad i prijave se na blog!

      Избриши
  2. u italiji mozes kupiti razne washi trakice,sigurno ces ih tamo naci.blago ti se.

    ОдговориИзбриши
  3. kada ce biti sledeci giveaway?

    ОдговориИзбриши
  4. Koliko imas godina? Svidja mi se tvog blog, redovno te pratim! :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam mislila da idaš negde oko 13-14. (:

    ОдговориИзбриши
  6. Cao, Sofija! Ja sam Jovana I zelela bih da znam gde mogu da pronadjem slike sa cvetnim dezenima pa da ih stampam! Jel imas mozda neku ideju?Mislim da si dobra blogerka I da ces vrlo uskor postati veoma popularna u svetu! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukucaj na internetu free floral ili flower patterns ili printables, trebalo bi da nadjes ono sto ti treba . :D

      Избриши