четвртак, 25. јул 2013.

Voda, pesak, lepršavo i šareno...Modne kombinacije, izbor lakova, vaša torba za plažu...

-Prošlo je dosta od  poslednjeg posta sa modnim kombinacijama i idejama za manikir , samo zato što se materijala za pisanje nakupilo i nekako sam se više fokusirala na druge stvari! No, bitno je da je tu.

-Kraj jula, sezona letovanja odavno otvorena, bazen ili plaža? Pripremila sam vam tri kombinacije za odmor na istim, predloge boja za vaš letnji manikir i nekoliko potrepština za vašu torbu!



 -Floral print je ušetao sa prolećem i ostaje je celo leto. Bilo da se radi o kupaćem, pantalonama, helankama ili šortsu, majici, sakou ili torbi, ovo leto prosto peva : cvetno, cvetno, cvetno! Izbor lakova: Koralno naranžasta, crvena i pink.


 -Ako volite klasiku ovoga leta se uvucite u pruge, a ako želite da malo začinite kombinaciju da odstupa od starog , dobrog, mornarskog stila odaberite kupaći sa primesom neona i sve to upotpunite aksesoarima! Izbor lakova : Nebsko plava, zelena i tirkizna.


-Možda niste u mogućnosti da sebi obezbedite letovanje na nekom egzotičnom ostrvu, ali ste sigurno u mogućnosti da sebi dobavite jedan ovakav kupaći ili torbu i častite sebe nekim hladnim pićem sa ukusom tropskog voća sa  kišobrančićem i kolutovima voćkica na čaši!  Izbor lakova: Mix boja: naradžasta, zelena i pink.



-Pre nego što krenete da se ispružite na plaži ili pokraj bazena obavezno napunite torbu "zaštitnim faktorom" i dodatnom zabavom u vidu omiljenih časopisa i knige i naravno telefona koji će poslužiti i za slušanje muzike i kao aparat, da ne morate da vučete dodatne stvari sa sobom! Ponesite vodu i užinu kao i novac za osveženje.

-Uživajte, odmarajte, upijajte sunce i dobru energiju, putujte, slikajte, izbacujte fotke na Instagram, (opcionalno), opet odmarajte i uživajte, smejte se!


Нема коментара:

Постави коментар