субота, 4. јул 2015.

Pool floats!


-Vreo letnji dan, bazen na otvorenom, ledja i nos crveni od sunca i ako je zaštitni faktor dvocifrenog broja uredno namazan. Haj, to će za dan postati lep bronzani ten. Ahhh... Nije bas slana voda i mokar pesak ali i vreo dan u gradu može da bude zabavan. Ležaljke na naduvavanje u raznim oblicima i bojama bukiraju internet  i postale su gotovo neophodne za maksimalno opuštanje i primamljiv selfie sa bazena. Flamingo, pizza, sladoled, pereca, labud, lubenica, limun... Lista nema kraja! Zaboravite na obicne dušeke, šlaufe i gume, nove ležaljke su prostrane i neodoljive. Smućkajte nešto i servirajte najkičastije moguće. Pri ovom uistinu mislim najkičastije moguće. Led. Krupni komadi voća. Nekoliko slamki. Prstohvat kokosa, možda ipak dva. Kišobrančić? Zašto uopšte pitate. Kliše je nešto što se podrazumeva kod ovakvih stvari. Idite korak dalje i piće ili poslasticu servirajte u izdubljenom ananasu. Ekstra porcija će stati u mini lubenicu. Trud će vam otplatiti odlična Instagram fotka, a pritom svi znamo da su one najprimamljivije fotografije strateški iscenirane. Shhh...Svi to (ponekad) radimo! I da, nikako ne zaboravite pozamašan magazin ili knjigu, nešto sa resama ili tropik printom, bilo da se radi o šortsu ili torbi!



Fotografija : Pinterest

16 коментара:

  1. Prelepe fotografije, baš sam se sada vratila sa bazena :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ova poslednja fotografija je tako mljac, koliko je toplo mislim da ne bi ni stigla do Instagrama, vec bi bila smazana :)

    ОдговориИзбриши
  3. Fotografije su divne. :)

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno! Ja sam ta srecnica koja zivi na moru(umire od vrucine) hah :). Slaufice iliti naduvane lezaljke su stvarno veliki internet hit i ja bih kupila jednu, pa mozda perecu krofnu ili neki sladoled, ali ovde u CG nema nigde nesto slicno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Srecnica! Ni Srbija nije bolje snabdevena ne brini :D, vazda nam je manjakalo u pogledu zanimljivih stvari na trzistu.

      Избриши
  5. Divan post Sofija! Slike su prelepe! Meni su najdraži šlaufi u obliku lubenice!

    Novi post : http://milicamihaela.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман4. јул 2015. 22:51

    Draga Sofija zanima me tvoje misljenje o Etsy sajtu. Sjecam se jednog tvog posta u kome si ga spomenula i da si narucivala nesto sa njega. Ja zivim u BiH pa me zanima kako to sve funkcionise, placanje i slicno. Hvala unaprijed i veliki pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo i pozdrav i od mene. :) Mora da si pogresno razumeo/la ja sam vas pitala da li je neko narucivao sa Etsy-ja i kakva su iskustva. Tu nisam od pomoci, i sama trazim nekog da mi da zeleno svetlo da je sigurno narucivati sa ovog sajta.

      Избриши
    2. Анониман6. јул 2015. 12:16

      Onda nas, nazalost, muci isto. Da li postoje slicni sajtovi na nasim prostorima ?

      Избриши
  7. Анониман4. јул 2015. 23:38

    Odličan post. Slike su prelepe. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Post si savrseno napisala!Slike su prelepe! :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Super post :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши