понедељак, 29. јун 2015.

Treći rođendan bloga zaslužuje (intimnu) žurku !


-Tu sam. Ima me. Postojim. Gde sam bila i šta sam radila to možda nekom drugom prilikom, danas smo se okupili da proslavimo. Treći rođendan bloga. Tri godine kuckanja. Ja srećna i zadovoljna. Nazdravimo, zagrizemo (mrvice na bradi se nekako podrazumevaju) pa da nastavimo.


-Moj blog je od samog pocetka moje srećno mesto, zona izuzeta od nagomilanog stresa, hobi koji služi da spreči pucanje po svim šavovima, moj vid ličnog izražavanja i svakojakog čavrljanja o svemu i svačemu. Što bi rekli, od svega po malo (nečega ima i previše ali haj, jesam li žensko ili ne, priroda mi je da preterujem).


-Dosta vas koji čitate moj blog mi je pisalo i tražilo savete kako da unaprede svoj blog i verujte da svima odgovaram više-manje isto. Ne koristim popularnu tehniku copy-paste, ne, svakome odgovorim ponaosob, ali je koncept u pozadini isti. Tvoj blog tvoja stvar. Veza sa čitaocima je nešto posebno što se gradi. Meni ni pre tri godine ni sada broj registrovanih  na blogu (možete ga videti sa strane) nije bitan. Imam dovoljno godina da uvedem Ad opciju na blogu, ne želim. Gotovo da uopšte ne promovišem blog (priznajem da sam vizitke štampala samo zato što  volim štampu i zato što su lepe, šarene i glatke). Vodim se time da sam blog počela da pišem zbog sebe jer me oduvek privlačilo pisanje, da su ga vremenom zavoleli "neki tamo" ljudi slični meni i veoma mi je drago kad nekog inspirišem, dam mu ideju ili čak nasmejem i oraspoložim. Trudim se da odgovorim na vaše komentare i poruke i  hvala vam na podršci! Guramo dalje.

-Nije mi namera da zarađujem od bloga, ne gledam blog kao brojku. Broj mi ne znači ništa. Pišem dokle imam želju i potrebu da to radim, dokle god me to bude ispunjavalo a nadam se da će ushićenje i iznenadni naleti inspiracije trajati još, da ćemo slaviti i 2016.
U to ime - Srećan nam rođendan!!!

P.S. Ovaj post izlazi automatski, u podešeno vreme, vi slobodno možete slaviti uz moj trenutni muzički favorit, a ja ću vam se pridružiti kasnije i odgovoriti na vaše komentare. Cheers!

39 коментара:

  1. Srećan rođendan! Tri godine je stvarno dosta vremena, bar za mene. Uskoro i ja slavim godinu dana blogovanja! ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Srećan rođendan! Veruj mi da ne mogu da opišem koliko sam srećna kad god izađe neki tvoj post! Ti i Tijana ste mi omiljene blogerke i zaista ste mi obe velika motivacija! Hvala ti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj, hvala Andjela, mnooogo mi je drago, jer mi je to i namera, da nekog obradujem! Hvala puno :D

      Избриши
  3. Srecan blogo-rodjendan! Uzeleli smo te se...bar ja jesam.
    Zelim ti da nastavis sa pisanjem (koliko ti to obaveze dozvoljavaju) jer obozavam tvoje postove :)

    ОдговориИзбриши
  4. Sre'an rodjendan! ☺To je zaistaaa mnogo. (bar meni xD)

    ОдговориИзбриши
  5. Divno je to što već 3 godine bloguješ, a da i dalje imaš želju za tim. Nažalost, danas mnogo blogerki odustane posle par meseci. I da, baš sam primetila da mi ne izlaze tvoji postovi na onoj listi na Bloggeru, baš sam se pitala gde si. ☺ Volela bih da nastaviš da pišeš, jer obožavam tvoj blog!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Ana, nastavljam da piskaram i veoma mi je drago da ti se moje pisanje dopada. :D

      Избриши
  6. Srecan rodjendan draga nasa Sophie 😊 Znas da te oduvek podrzavam i volim, iako sam te nekadaa kopirala. Bilo bi mi drago da pogledas moj blog, i kazes misljenje o mom novom blogu-stari link ali novo otpremljen blog bez kopiranja. Hvala unapred ♡

    ОдговориИзбриши
  7. Srećan rođendan...Svaka čast na istrajnosti...
    Bilo bi mi drago da posetiš moj blog,nova sam,i nadam se da ću biti bar upola dobra blogerka kao ti... :) http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala i samo napred Branka, jaa uvek podrzavam kreativne ljude, samo budi uporna i unesi ljubavi u pisanje i rad na blogu i to je to!

      Избриши
  8. Srecan rodjendan :)
    Jako je lepo sto tako gledas blog-kao nesto sto volis! Samo napred!

    ОдговориИзбриши
  9. Srecan rodjednaan ♥ Pratim te od kad imas 45 citalaca i mogu ti reci da nisam ni sanjala da ces do ovde doguratii ♥

    ОдговориИзбриши
  10. Da,baš te dosta vremena nije bilo,ali maturantima nikada nije lako. ☺ Čestitam na trećem rođendanu jer zaista dugo pišeš. Pratim te od samog početka blogovanja i ostala si odlična blogerka. Drago mi je da si se vratila. ♥♥

    ОдговориИзбриши
  11. Srećan rođendan!! Jedva sam čekala da izađe novi post, a sad si me baš iznenadila! :)
    Ne pratim te od početka, ali mi se čini kao da te prativ već tri godine. Ti si zaista odlična blogerka, drugačija od svih nas, pa i bolja. Stvarno zaslužuješ i mnogo više čitaoca i pregleda!! Super si i prelepo pišeš!!

    Ako se ne varam, trebalo bi da si sada završila 4. srednje. Kako ti je bilo na prijemnom, maturi i šta planiraš dalje?? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Milice, eto malo iznenadjenje za tebe :). Jeste, jeste, cekam rezultate prijemnog :) #fingerscrossed

      Избриши
  12. Srecan rodjendan <3!Drago mi je da si nastavila da pises,jer obozavam da citam tvoje postove <3!

    ОдговориИзбриши
  13. Srećan blogo-rođendan! Želim puno uspeha u daljem radu. <3

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  14. Srecan rodjendan pratim te duze vreme i super si ja sam nova i tek sam pocela blog ali nikada necu biti uspesna kao i ti ♥♥

    ОдговориИзбриши
  15. Srecan rodjendan!Ovo si divno napisala!Uvek pronadjem inspiraciju na tvom blogu,jedva sam cekala da izadje novi post!Btw poslusala sam ovu pesmu koju si preporucila,predobra je! :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  16. Kasnim sa cestitanjem rodjendana, ali sam saznala za toliko novih blogova da sam zapostavila one stare koje pratim od pocetka. :( I bas sam se danas setila da ti je bio treci rodjendan, pa da brze pozurim da cestitam, dok ne bude previse kasno! Pa, srecan ti treci rodjendan bloga, bice valjda i 13, jednom. :))) Stvarno si savrsena blogerka i ti si me, pored jos nekih blogerki, podstakla da i ja napravim blog i hvala ti na tome! Inace, imamo isti planer, hihi. *_*
    Elena. <3

    ОдговориИзбриши
  17. Koliko si ti meni slatka :) nisam često ovde, sad sam to ispravila lajkovavši (bože, kakva reč) ti pejdž na FB, ali svakako mi je mnogo lepo da vidim nekoga ko je toliko mlad a ima već 3 godine blogovanja iza sebe i piše smislene i zanimljive postove. I očigledno radi to zato što voli i zato što mu je zabavno! Svaka čast, Sofija, i želim ti da ti bude zabavno još dugo vremena :)

    Tihana // Wandering Polka Dot

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao hvala puno puno, ja sad crvenim da znas. Nadam se i ja da ce zabava da traje! :D

      Избриши