понедељак, 9. фебруар 2015.

Valentines day inspiration


- Dan sv. Valentina, Sretenje za nas Srbe, dan sv. Trifuna, Dan zaljubljenih, 14. februar možete nazvati kako  god poželite. Nisam neki romantik, ne upražnjavam ljubavne filmove na ovaj datum, niti nužno nosim crveno ili ružičasto. Ipak, ovo je period godine kada nas, hteli mi to ili ne, internet bombarduje kojekakvim ljubavnim i srcastim sadržajem. Od slatkiša, preko cveća i zaljubljenih parova do garderobe. Idući tom linijom nailazim na nepresušno vrelo fotografija jarkih i eksplozivnih nijansi pink i crvene ali i pastelnih tonova za mirniju verziju. Zato je ovaj post u tu svrhu-inspirativnu. Možda vas fotografije koje sam izabrala inspirišu da nekome poklonite ili priznate nešto (znate na šta ciljam) ili možda uredite sobu, učinite prostor vedrijim i eklektičnijim. Oh, inspiracija baš za to služi. Da je rastegnete i iskoristite kako vam padne na um. U parčićima ili u celini. Na proizvoljan način. Manje priče a više vizuelnog sadržaja. U nastavku...ljubav prema bojama u formi dobrog dizajna i fotografije. Ljubav za sve kreativne ljude!

8 коментара:

  1. Kratak ali zanimljiv post. Slike su fenomenalne. Za mene ovaj praznik ne predstavlja bas nista. Obican dan kao i svaki drugi. Ali kada naletim na dobru fotografiju na Pinterest-u i We ♥ It-u,onda sta reci. Najbolja si,Sofija. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, prelepe slike! Za blog sve pohvale! ♥
    Pratim te. :)

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ne zna se koja je fotkica lepša! Zaljubljena sam u sve njih! Super post. Malo kraći, ali dobro je za promenu (:

    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela

    ОдговориИзбриши
  4. Predivne slike! :) Mene ovako vesele i raznobojne slike navedu da ispoljim kreativnost. :) Meni je taj dan apsolutno kao i svaki drugi, ali volim dekoracije predviđene za taj dan, mogu da se iskoriste i malo drugačije. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post i fotografije :)
    teodorassmallworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Slike su preslatke!:-D
    Zanimljiv postić!♥♥♥

    beautytipsbymt.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Saksijica sa sukulentima mi je odlična ideja za poklončić :)

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post,slike su slatke.Nemam kritike samo pohvale♥♥♥.



    Poseti moj blog učlani se i komentariši,hvala puno♥

    tinadreamer.blogspot com

    ОдговориИзбриши