петак, 20. фебруар 2015.

Planner Update >>> Stickers!


-Imam zvaničnu potvrdu da imam pravo da izađem na glasanje. Imam ličnu kartu, dovoljan broj godina da se udam (wouuu, nećemo da preterujemo ovde) ali nemam odgovor zašto obilazim knjižare i kupujem 3D stikere i razne nalepnice. Rečeno jezikom jednog veoma poznatog gospodina sa You Tube-a - "na to pitanje ne mogu dati odgovor". 

-Presvukla sam svoj planer prelepivši ga samolepljivim tapetom floralnog dezena pa sam smatrala da bi trebalo da poradim i na unutrašnjosti. Neke od stikera sam dobila iz inostranstva, neke sam otela od dece iz komšiluka, neke sam kupila u kineskim radnjama i u raznim knjižarama. Koristim ih da obeležim recept, ideju, važan događaj ili da dekorišem mesečni ili Blog planer. Ako znate neku dobru radnju koja prodaje nalepnice i ostale sitnice za ukrašavanje obavezno javite u komentaru. Dete u meni će se silno obradovati. 
-Zanima me da li je neko od vas naručivao sa Etsy-ja? Za one koji ne znaju Etsy je sajt za maloprodaju rukotvorina, sajt posrednik između malih preduzetnika sa veštim prstima i kreativnim idejama i kupaca. Sajt prima i šalje prekookeanske porudžbine. Da, Srbija je uistinu na listi. No, veliki broj Etsy-jevaca kreira i prodaje stikere, lepljive blokčiće i washi trake pa sam došla u iskušenje da napunim virtuelna kolica i pritisnem "buy". Svi vi koji ste naručivali ili znate nekog ko je kupovao, ili znate nekog ko zna nekog ko je kupovao, ne stidite se da vaše iskustvo podelite u komentaru.



-Tu je najnoviji DIY video Belinde Selene koji će vam zasigurno poslužiti za dekoraciju planera


45 коментара:

  1. Sjajan post.U mom gradu ima stikera ,ali mi se uopšte ne dopadaju.

    ОдговориИзбриши
  2. Bas danas sam pogledala novi video Belinde Selene, obozavam njenu kreativnost. :)
    Inace, sjajan post. Ja nisam kupovala preko sajtova na internetu, jer nekako nisam sigurna. :/

    Na mom blogu je novi DIY post:
    http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja obozavam Belindine planer klipove. Ja sma narucivala sa domacih ali ne i sa inostranih sajtova. Hvala ;)

      Избриши
  3. Perfektan post, kao i svaki tvoj prethodni!! Najbolja si!!

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post.Ja ne mogu da nađem ovako lepe stikere, a pogledaću malo po Etsy-ju, možda pritisnem 'buy'. ☺

    teodorassmallworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Teodora, ja se jos uvek premisljam dok ne cujem iskustva onih koji su narucivali.

      Избриши
  5. Odličan post, sve je tako šareno i pozitivno, jednostavno se uvek odmorim na tvom blogu :D
    Potražiću stikere u mom kraju, pa ako mi se nešto dopadne uzimam i mogla bih da ,,presvučem'' dnevnik ili planer :)

    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je! Tapet u sustini nije skup, ima ga dosta, odlicno se lepi a ponuda dezena je sarolika tako da je odlican za "presvlacenje" sveski. ;)

      Избриши
  6. Odličan post... Ja ću se za sad držati malih knjižarica u zabačenim ulicama još manjeg grada. Ja baš nisam sigurna u one online prodavnice koje jednostavno nisu dovoljno proverene. Ja volim ono tri put meri jednom seci... Stvarno predivan post kao i svaki drugi. Sve čestitke i na prelepim sličicama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tamara. Etsy je svakako proveren sajt, samo me zanimaju domaca iskustva oko placanja brodarine i kasnije postarine do kucne adrese, kao i vreme dotave.I da, te male knjizare cesto mogu da iznenade ponudom. ;)

      Избриши
  7. Lep post i preslatki stikeri! I ja sam zaludjenik, mada sam nekoliko godina mladja od tebe ali potpuno je svejedno jer smo obe prerasle stikere ali eto :D

    sonjastojiljkovic123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam neki veliki ljubitelj stikera. Za moj planer ja sečem delove papira iz novina koji si me dopadaju te lepim u svoj planer. Mnogo mi se sviđa tvoj blog i tvoji postovi i mislim da zaslužuješ više od 160 čitalaca. Nastavi da pišeš jer su tvoji postovi zaista vredni čitanja. :) ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Anastasija, meni broj citalaca nije ni bitan, broj vasih pregleda i onako premasuje taj broj.Ja takodje seckam iz casopisa sve i svasta. :D

      Избриши
  9. Kad kupujem preko interneta uvek koristim Aliexpress jer mi je nekako najsigurniji. Nadam se da neko ima iskustva sa Etsy-jem pošto me veoma interesuje.

    Što se nalepnica tiče kod nas i nema neki izbor. Ako ti treba neka određena, tj sa nekim patpisom, citatom, slikom, možeš da ištampaš na samolepljivom papiru ili na stari dobri način, običan papir i lepak.


    Juče sam objavila tag post, čiji je cilj da se blogeri što bolje upoznaju, pozivam sve koji su zainteresovani da ga urade.
    littlegfox.blogspot.com/2015/02/zajedno-smo-jace-tag.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam za AliExpress i ti si jos jedna osoba koja je potvrdila uspesnu porudzbinu tako da cu morati da pregledam ogromnu ponudu. Bice problem odluciti se... :D Da, samolepljivi papir je uvek krajnje i najbolje resenje. Hvala na ideji.

      Избриши
  10. Kao i svaki put odlican post.Stikeri su mnogo slatki,nazalost u mom gradu je sve nekako previse hmm kako bih to rekla,jednostavno.Ja jakooo volim sareno.
    Slike su predivne.

    ОдговориИзбриши
  11. Pa tu gde zivim ima stikera ali svi su ''deciji''. :p
    P.S. poseti moj blog pa ako ti se svidi uclani se u njega! ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je tesko da pronadjem neke koji nisu sa crtanim junacima, ali uspem da proceprkam po neko pakovanje. ;)

      Избриши
  12. Odličan post! Kao manja sam nakupila dva puna albuma stikera, koje još čuvam i dala si mi dobru ideju, mogu super ukrasiti njima moj planer. Ja sam naručivala sa raznih stranih sajtova ali sa Etsy-a još nisam, ali pogledaću ga obavezno. ♥♥

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Katarina! Zavidim ti na kolekciji, kada sam ja bila mala sakupljale su se samo slicice u albume i salvete, sjajni stikeri ne. ;)

      Избриши
  13. Nikada nisam naručivala sa stranih sajtova. Nisam se usuđivala. Međutim, obožavam stikere! Nisam mnogo mlađa od tebe, ali svejedno i dalje uživam u svemu tome! Pre par godina sam imala pune albume, ali sam u međuvremenu podelila klincima kojima je to bilo interesantnije. Sada mi je žao zbog toga, no dobro, mogu ponovo da se kupe. :D Prelepe slike! :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Anja :). Ja zalim sto se nisam rodila jedno 4 godine kasnije da me uhvati manija sakupljanja stikera.

      Избриши
  14. U Accessories-u sam vidjala odlicne stikere kao i u Vulkan i Delfi knjizarama :)
    Ako se odlucis za online kupovinu podeli sa nama iskustva :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno! Auu, kako je moguce da ja to nisam videla, obicno me ne mozes isterati iz Vulkana. O.o

      Избриши
  15. Pogledaj novi post na mom blogu, spomenula sam te tu :)
    http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  16. Kada god svratim kod tebe na blogić oduševim se ovim divnim bojama i pozitivom koja se širi. Presladak kutak, draga Sofija! I da, u potpunosti te razumem kada je reč o knjižarama i kupovinom sitnica u vezi sa planiranjem i organizovanjem...
    Šaljem veliki pozdrav! :)
    P.S. Nadam se da te blogo-planer lepo služi ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Brano, itekako sluzi! Trudim se da blog bude ono srecno mesto sto udaljenije od svakodnevnog stresa. :D

      Избриши
  17. Odlican post,poseti moj blog,uclani se ja sam se uclanila kod tebe
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  18. Eej! Pravim post o omiljenim blogerima. Želela bih da te spomenem. Ako nije problem, značilo bi mi da mi pošalješ neku sliku poput one gore na kojoj piše ime bloga ili onaj znak koji stavljaš na slike tvoje. Možeš i ako imaš vremena da napraviš drugu. Kako želiš, samo da bude naziv tvog bloga. Hvala unapred! :)
    P.S. Post će biti objavljen 25.02.2015. (sreda), pa ako možeš do tada mi pošalji na gmail: milicaraca333@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milice hvala na ovom "omiljeni bloger" zaista mi je drago da spadam u tu kategoriju. :) Nadam se da me neces pogresno razumeti ali to sto trazis ne mogu da ti ispunim jer logo moze biti zloupotrebljen a to nikako ne zelim. Hvala na razumevanju.

      Избриши
    2. ee! Samo da ti javim da sam objavila taj post!! :))

      milicinkutak123.blogspot.com

      Избриши
  19. Sjajan post!Moja tetka koja zivi u Beču je naručivala preko Etsya i uvek bi sve bez problema stiglo na kućnu adresu.Ali to u Beču ,što se Srbije tiče nisam sigurna.Što se stikera tiče pogledaj u Clarie's ili H&M(oni uvek imaju neke slatke dodatke).Još jednom super si!

    ОдговориИзбриши
  20. Cao Sofija!Ovaj post je fantastican kao i svi ostali!Zanima me da li znas jos neki sajt na kom se prodaju washy,lepljivi papirici,stikeri itd. (ali da je domaci) Osim Srecnog dugmenceta...

    ОдговориИзбриши
  21. Da li bi mogla da napises post o pripremi za malu maturu jer si ti to sve prosla a ja imam uzasnu tremu i treba mi velika ponoc oko organizacije..A sigurna sam da si tu njega super uradila..hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jano ja nisam polagala malu maturu, tada se jos uvek polagao prijemni ispit iz srpskog i iz matematike. Kupovali smo zbirke i uglavnom sam odatle vezbala, nisam se nesto specijalno pripremala. Imala sam tremu pred ispit ali cim sam dobila test trema je nestala jer su pitanja bila relativno laka, mozda dva, tri za duze promisljanje. Ja trenutno spremam prijemni za faks tako da uporedo ucima za skolu i za prijemni. Nije lako, moras da se odreknes nekih stvari i slobodno vreme ustupis ucenju za prijemni/malu maturu, Moj savet ti je da se ne brines previse oko toga jer sam sigurna da ces to lepo odraditi.Ne zapostavljaj prosek u skoli jer ti je i on bitan oko bodova. Polako iscitavaj, resavaj zadatke kad god mozes.

      Избриши
    2. Nikako ne zapostavljam prisek u skoli imam jako dobre ocene sad ;-)
      Hvala ti mnoogo

      Избриши
  22. Pozdrav! Fanstastican post!! Obozavam tvoj blog, mnogo mi se dopada! :D

    Nisam narucivala iz inostranstva ali bi volela da vidim kako to funkcionise.
    U mom gradu ima Washi traka i svakavih stikera, a narucivala sam i materijal (lenjiri, sundjeri) sa http://www.creatinas.rs/ i http://kreativnihobi.com/.

    ОдговориИзбриши