петак, 02. јануар 2015.

Office/Studying hours can be Fun!-"Everybody wants to be us" je legendarna rečenica Mirande Priestly iz Djavo nosi Pradu. Ko ne bi voleo da prati šik modnu urednicu koja je savršeno stilizovana i savršeno prohtevna. Sve što treba da žrtvujete za to počasno mesto je vaš društveni život ili noge koje će vas nesumnjivo boleti od svog trčaranja za kafe sa obranim ili sojnim mlekom ili odgovarajuću nijansu Birkin torbe npr. Ta "neosetna" žrtva je ništa u poređenju sa glamuroznim životom redakcije modnog magazina.


-Pošto premotamo program na stvarni život,  savršen i glamurozan život se rasprši poput mehura od sapunice. Pup, mali prsak i jedno veliko NIŠTA. Radni sati, ukoliko niste srećnik, umeju da budu zamorni, dosadni, iscrpljujući. Bez obzira na to da li radite ono što volite kada to postane svakodnevnica svakome je potreban odušak. Rutina je stvar koja ume da ubije i najveće zadovoljstvo. Ne, u nastavku ne sledi reklama za neki revolucionaran proizvod koji će vas učini odmornim i super produktivnim. Sve što imam skromno da vam ponudim je ideja. Možda ne možemo da imamo posao gde  radni sati predstavljaju sinonim za zabavu ali možemo da imamo radni sto ili kancelariju koji odaju takav utisak.
Fokus na zid!
-Kreirajte wall art iznad radnog stola. Oštampajte retro postere ili sopstvene Instagram fotografije i trakom ih izlepite na zid. Ne morate koristiti ramove niti postere ređati pravolinijski, poeta je u nesavršenosti a naglasak na asimetričnosti. Neka vaš zid liči na Tumblr feed. Ogledalo je najbolji mogući dodatak (bacite pogled na zid iznad Andynog stola). Možete izabrati ono jednostavnog rama ili neko u metalik boji u nekom geometrijskom obliku ili se odlučiti za neko sa neobičnim okvirom kako bi ste postigli elegantniji efekat. Na dalje možete lepiti tapete, kačiti memo ili obične, crne table. Pustite mašti na volju, neka vam zid bude tabula rasa i polje za eksperimentisanje. Imajte na umu da postere, table ili fotografije ne morate kačiti ili lepiti na zid, možete ih prisloniti uz njega.

6 коментара:

 1. Super post! Skoro sam gledala ovaj film "Djavo nosi Pradu" i odlican je!!! ☺

  ОдговориИзбриши
 2. Sta ima lepse od divno uredjenog radnog prostora?! 😌😍 Odlicno!

  ОдговориИзбриши
 3. Lep nacin da se ukrasi radni prostor!Izabrala si bas lepe slike (steta sto mi pola njih nece da se ucita :( )Dobre ideje!Nastavi tako!

  ОдговориИзбриши
 4. Odlicne ideje, slike su prelepe stvarno! :D

  Poseti blog:
  diaryofdreamer07.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 5. Ekstra ideje!
  Nema ničeg lepšeg od ukrašavanja radnog stola za inspiraciju!!!
  Moj blog:http://macteagirl.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши