четвртак, 13. новембар 2014.

Your afternoon party to do list!


-Slobodna nedelja je preduslov za žurku ili prijem bilo koje vrste. Kreirajte slatki sto, stavite vodu da vri ili uključite aparat za kafu, pripremite kesice instant kafe i čaja, poslužite minijaturne slatke i slane zalogaje. Sve zasladite slatkom literaturom i slamčicama sa washi zastavicama. Slobodno se koristite deminutivima i pojedite kolačić više. Sastavite Avicii playlistu.  Danas vam prilažem ideju za organizaciju popodnevne žurke, dekoraciju slatkog stola, stočića koji ćete postaviti negde sa strane, uz zid, kao i recept za mini srcaste pizze!

-Poređajte različite šoljice za kafu i čaj, posluženje i neku laganu knjigu čije fragmente možete čitati tokom zabave (ne zaboravite da zvanicama naznačite da ponesu neku knjigu).
Kako bi ste  svojim prijateljima obezbedili slani zalogaj pre kafe biće potrebno da :
zavrnite rukave, ili ne, isečete hleb na kriške a potom modlom za kolače vadite sredinu hleba u obliku srca. Centar srca premažite krem sirom a potom preko stavite šunku, komadiće paradajza, prepečeni susam, origano i komadiće fete. Stavite u rernu na desetak minuta a potom poslužite mini srcaste pizze.
-Ostatak posluženja iznesite na glavni sto.
-Pod zastrite prekrivačem po kojem ćete, razume se, pobacati jastuke. Posle ručka će svima prijati malo sijeste! Podignimo šoljicu u to ime!






18 коментара:

  1. Jaoo sad sam gladna. :D Haha. Super post,a jesi li knjigu kupila ili si je uzela iz biblioteke ? ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Telefonom, LG L5 (ovaj post), a ponekad aparatom, stariji model Nikona.

      Избриши
    2. Neverovatno su lepe. Najvise zbog te prelepe pozadine koju napravis.♥ A videla sam i prethodni post sa njigom igrom pretola, i izgleda ko neka profi slika. Stvarno ti je divan blog.. <3 <3 <3
      Ako imas vremena molim te pogledaj moj blog. I prijavi se na njega. Ja sam vec prijavljena na tvoj blog
      http://worldarounyo.blogspot.com/

      Избриши
  3. Joj Sofija, kada vjdim jednu mladu, talentovanu i uspesnu osobu, puno mi je srce! Imas svu moju podršku i nadam se da ces ostvariti sve svoje snnove! Vidim da volis dosta da citas, i da imas dosta svojih knjiga, mozes li da nspravis post i o njima?

    ОдговориИзбриши
  4. Iskreno da ti kazem nikad bolji blog nisam videla!!!!!uclanila sam ti se jer je preee a ako mozes i ti meni da se uclanis,tek sam pocetnica :) http://janaxxbhdreamers-coul.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Au pa hvala puno :) Cim nadjem vremena pogledacu blogove koje mi ostavljate ovde! :) Srecno u blogovanju!

      Избриши
  5. Divota... Slike su odlicne, post je odlican, a blog ti je neverovatan. Sve pohvale!! :D

    ОдговориИзбриши
  6. Sofija super si jedna od najboljih samo tako nastavi

    Pogledaj moj blog http://alexandraworld15.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши