петак, 7. новембар 2014.

ELLE and L'Occitane saradnja


 -Saradnje, saradnje, istražujem i aplaudiram, klimam glavom i odobravam, volim, ma obožavam! Da li znate kako se bolje aplaudira, piše i rukuje? Sa negovanim i lepim rukama naravno. L'Occitane, kompanija visokokvalitetnih preparata za negu baziranih na prirodnim sastojcima, je u saradnji sa najpoznatijim modnim magazinom ELLE u prodaju lansirala kozmetičku torbicu sa četiri najprodavanije kreme za ruke iz L'Occitane ponude. Torbica i pakovanja krema su ilustrovani specijalno za ELLE i malo je reći da su simpatična, prosto neodoljiva. Četiri kreme za četiri godišnja doba dolaze u mirisima badema, japanske trešnje, šea putera i cveta vrbene a veselim kremama su pridružene i dve turpije, jer lepe ruke idu uz uredne i sređene nokte. Od oktobra ove godine L'Occitane proizvode možete kupiti u prizemlju SC Ušće, ali moram da vas razočaram da se limitirani set verovatno neće prodavati kod nas, ali kreme možete pronaći u regularnim pakovanjima.

8 коментара:

  1. Probala sam kremu sa sea puterom i odlicna je, Tipicno da kod nas ne prodaju nesto sto u insotranstvu ima. Preslatko <3

    ОдговориИзбриши
  2. Videla sam da si ranije objavljivala u postovima nagrade neke, pa ostavljaju svoj e-mail u komentaru, pa ti izvlačiš pobednika. Htela sam da te pitam kada će biti sledeće izvlačenje?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, imala sam giveaway postove. Odgovor na tvoje pitanje je jednostavno - ne znam. :D Organizujem giveaway kad mi cisto padne na pamet, kad pronadjem nesto sto zelim da poklonim svojim citaocima. Simpa i neobicno.

      Избриши
  3. Dosadne su vise ove saradnje na tvom blogu.

    ОдговориИзбриши
  4. Cao Sofija.♥ Svidja mi se tvoj blog, veoma si zanimljiva i u koraku sa modom i onim sto prate tinejdzeri.♥ Pratim te. Da li bi mozda mogla da pogledas moj blog, znam da nije nesto preterano dobar, ali iscitaj ga, pa mi barem kazi misljenje. Ukoliko ti se svidja, zapratime me molim te..♥

    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши