петак, 13. јун 2014.

Sa šoljicom kod Sophie: Ponovo jezdimo internetom! Designer and beach life edition!


- Kad god imam manjak vremena imam višak dobrih internet odredica. Život je nepravedan! Ipak, nađe se uvek sat vremena za omiljeno, i neko novo online štivo i Instagram. Ja danas pijuckam nescafe vanilla cappuccino na slamku i grickam crnu čokoladu i blanširane bademe. Ako ste i vi spremili užinu možemo da počnemo!

BLOGOVI/SAJTOVI (Home decore style)

-Već pomenuti manjak vremena mi nije dao da previše čeprkam po lifestyle blogovima, čitam omiljene mi duge tekstove i u nedogled listam predivne fotografije, tako da je protekli mesec u znaku dizajna i uređenja enterijera. 
 Adore Home
http://www.adoremagazine.com
-Ljubav prema časopisima ukrštena sa ljubavlju prema lepo uređenom životnom prostoru me je prikovala za sajt online časopisa Adore home koji stiže iz Australije! Potražite tonu inspiracije za uređenje i organizaciju sobe, kancelarije, kuhinje,itd. i pogledajte najnovije proizvode na tržištu namenjene u tu svrhu.

Peep my Style
http://www.peepmystyles.com
-Blog peep my style je nastao kao mesto gde je Claudia, autorka bloga i savetnik za ljubavne veze, pretočila svoju ljubav prema dizajnu i enterijeru. Claudijin blog sam pronašla slučajno, upravo preko Adore home časopisa. Šareno i svetlo su dve reči koje opisuju Claudijin stil a meni je to dovoljno da odmah kliknem bookmark!
Decor8
http://decor8blog.com
-Pre nego što ukucate decor8 u pretraživač spremite papir ili sveščicu za ideje i inspiraciju i olovku, jer će vam sigurno trebati. Posle prve dve stranice ćete poželeti da nešto promenite u svojoj sobi, da dodate neki ukras u dnevni boravak ili potpuno izmenite raspored nameštaja. Budite spremni!

http://sheamcgeedesign.com/blog/
-Slučajni klik je onaj najbolji i nesumnjivo vodi ka fenomenalnom blog otkriću. Skrolujem i zapisujem, maksimalno crpim inspiraciju i planiram redizajniranje svoje spavaće sobe i radnog kutka. Note to self : Skratiti listu!

#INSTAGRAM

sincerelyjules
http://instagram.com/sincerelyjules/


-Preplanulo telo, dobar stil i istančan ukus, život na suncu, putovanja i maksimalno uživanje. Kada vam manjka sve to preletite preko bloga ili Instagram profila Julie Sarinane. Jednim klikom poželećete da obučete iscepani šorc, navučete običnu majicu, cool naočare i šešir, i upustite se u avanture na suncu!


songofstyle
http://instagram.com/songofstyle

-Mesto gde se ukršataju moda, putovanja i dizajn enterijera! O da, o tome vam pričam! Koncet je sličan prethodnom blogu  : putuj, izgledaj dobro, sunčaj se i uživaj! Ovakvih stvari mi treba dupla doza.  Posetite i  blog i You Tube kanal Aimee Song.
stephsterjovski
http://instagram.com/stephsterjovski

-Morski talas mi je ovog juna doneo pregršt Instagram profila direkt sa plaže. Nisam sigurna da li su me više privukle te iste plaže, pruge, cveće ili dobra fotografija u globalu.  Ako vam nedostaje inspiracija skoknite na Stephanin blog ili Instagram profil za instant dozu!

APLIKACIJE


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.issuu.android.app
-Moram da priznam da sam malo zapostavila šoping u Google storeu. Skinula sam samo jednu aplikaciju, ali itekako vrednu! Issuu je dobropoznati sajt preko koga čitamo sve one fenomenalne online magazine, kao što je Plezir za čiji sajt već neko vreme pišem. Skinula sam istoimenu aplikaciju tako da sad omiljena online izdanja čitam u umanjenoj verziji na svom telefonu, možda i kad ne bi trebalo (u tri sata ujutru)! Hej, ne remetim nikoga samo u miru listam svoj casopis u mraku!


-Da čujem vaše favorite!-

11 коментара:

  1. Одговори
    1. Vec par meseci pisem za sajt Plezir magazina. Imas na sajtu tag sa mojim imenom pa tako mozes pronaci moje tekstove. :)

      Избриши
  2. Анониман13. јун 2014. 19:11

    Divno,divno,divnooo :*

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман14. јун 2014. 10:37

    Post je naravno,odlican,savrsen,pratim tvoj blog i uclanjena sam na njega,samo ne komentarisem,od sada cu ti komentarisati!Poseti moj blog i u komentaru mi napisi sta ti mislis o njemu,sta treba da popravim itd.....Mnogo mi bi znacilo da dobijem savete od takve iskusne,talrntovane blogerke kao sto si ti!!!! :-)
    Adresa:izmoguglabyteodora.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Predobar postt.. Pratim te odavno, ti si moj idol.. Nego kad sam pocela da pisem moj blog kopirala sam od tebe postove... Pa cak i tekst i slike... Molim te oprosti mi nisam znala da je to stetno , niisam procitala pravila da ne sme da se kopira.. Sofija molim te oprosti mi jako se kajem... Ako zelis pogledaj moj blog sada sama smisljam Diy projekte i ostalo... Nadam se da mi mozes oprostiti..
    www.elsinkutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uredu je, meni je samo bitno da se moj autorski rad postuje, mnogo je bolje da sama smisljas postove.

      Избриши
    2. Hvala ti znala sami da si razumna osoba..... Znaci da si mi oprostila, eh sada cu mirno da spavam, jeee... SOFIJA MI JE OPROSTILA!! xP Poseti i kazi sta sada mislis o mom blogu www.elsinkutak.blogspot.com

      Избриши
  5. Анониман14. јун 2014. 14:47

    A je si li zavrsila sa skolom... Inace post je super.

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post,kao i uvek :)

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман14. јун 2014. 19:46

    Usla sam u Decor8 i odmah zazalila,blog je jednostavno perfect i vucete da citas i razgledas dalje. Drago mi je sto ne znam tacno engleski jer bi se nna blogu maksimalno zadrzala 1h :') Bar na svakoj slici sam se zaddrzala minut da bi je dobro proucila i zapamtila svaki detalj. Razocarala sam i ujedno mi je drago sto blog ima sgranice (ako me razumes),jer kad sam zavrsila razgledanje prve stranice to je za mene znacilo da izadjem i pogledam ostale blogove sto si napisala.xd
    Decor8 je podvucen markerom u mom rukovniku.
    Plasim se da zavirim u druge blogove :')
    Inace super post <3

    ОдговориИзбриши