петак, 6. јун 2014.

Lady like!


-Nemam pojma koja je moja životna mantra. Jel se to podrazumeva? Ono kao - živi život punim plućima, jednom se živi..itd. Nisam sigurna da li u životu treba da imamo tu jednu rečenicu - vodilju ili ne, ali ja se vodim filozofijom nagrađivanja. Kada uspem nešto, kada obavim zacrtano, kada se veliki tud isplati, onda sebe častim nekom sitnicom. Ha! Možda je moja mantra da je sreća u malim stvarima. Ne, ne isključivo, jer sreća dolazi u svim veličinama i formama. No, manimo se matri, i vratimo se narađivanju.


-Čim sam doznala da alexandar cosmetics prodaje NYX kozmetiku, kliknula sam na njihov sajt i skrolovanje je moglo da počne. Šta poručiti? Lista se malo otegla, po običaju, trebalo je popisati sve te predivne nijanse ruževa i sjajeva i na kraju se odlučiti za jednu. Probna vožnja. Kako mi je u glavi, još odavno, ljubičasta nijansa, ali sa primesom ciklame, odluka je pala na kremasti ruž u nijansi CHLOE. Moja nagrada sebi .Porudžbina prosleđena. Pošiljka dopremljena. Sreća  i radost!  




- Pre par dana, stigao mi je pokončić, ovoga puta ne od same sebe, već od divnog  Planer Uređeni Haos. Hvala puno! Znate moju ljubav prema svemu što sadrži reči : planer, agenda, papir, šareno, organizacija, sveska... i tako u beskraj. Iskreno sam se prijatno iznenadila kako je fino izdizajniran unutra. Do sada sam imala prilike, kao i svi koji su posetili stranicu Uređeni Haos, da vidim samo par stranica ovog planera namenjenog isključivo ženama, ali sada kada sam imala prilike da ga prelistam mi se još više  dopada. Unutra ćete pronaći dnevni, mesečni planer, planer sezonske kupovine i kućnog budžeta, odeljak za recepte i beleške, adresar, kalednar zdravstvenih pregleda, važnih događaja... sve što vam treba i što nikako ne bi trebalo da zaboravite. Koncept planera je savršen i za buduće studente koji počinju da žive sami.





-  Prošlo je vreme kada su roditelji kupovali sitne poklone za dobru ocenu u školi, sada to radim sama. Dve šmizle miđuše za jednu šmizlu ovde. Mesing + raznobojne sjajne perle = Veliko DA!


-Da li vi nekada  častite sebe sitnim poklonom, možda čokoladicom ili lenjim danom sa tonom novina i kapućinom (da, to sam opet ja!)?


18 коментара:

  1. Psihilozi kazu da je dobro casititi sebe, tako da ja za male stvari (kao sto je 5 na testu) sebe castim cokoladicom, a za velike (neki veci uspeh, mozda neko takmicenje ili nesto sl.) nekim lepim odevnim predmetom, hrpom casopisa i lenjim danom, ili velikim DIY potrepstine sopingom :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман6. јун 2014. 18:59

    Sjajan post. Sofija,da li bi leti cesce postavljala postove,ne samo petkom?
    I kada ces napraviti video?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nazalost nemam vremena da objavljujem cesce. Sto se videa tice ta ideja je trenutno u stagnaciji i razmatranju. :)

      Избриши
  3. Анониман6. јун 2014. 20:59

    Da castim sebe za kinder pinguin..

    ОдговориИзбриши
  4. Zaista imaju odlicne planere. Moram poruciti jedan i nisu skupi.. ♥

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман7. јун 2014. 11:55

    Sophie,sa kakvim uspehom zavrsavas srednju skolu?

    ОдговориИзбриши
  6. Woow!! Baš je cool, i planer i sve ostalo. Nego koliko ti mesta odvojiš u tvom planeru/agendi za zapisivanje školskih obaveza??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Skolske obaveze zapisujem u to do sekciji, a nekad i na lepljive papirice koje lepim negde na pocetku agende pa ih po zavrsetku bacam. Inace, to do sekcija zauzima negde oko desetak listova.

      Избриши
  7. Zanima me kako si stavila ovu ikonicu brkove? jer ja nikako da uspem da stavim neku slicicu za tu ikonicu na moj blog xdd

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema sanse da se setim, nesto sam isprobavala na blogu davno i onda sam to namestila. Ako se setim napisacu ovde.

      Избриши
    2. To je lako, ides na izgled bloga i imas u gornjem levom uglu ikonica omiljenog, moras da postavis sliku u obliku kvadrata, inace ti nece uspeti.

      Избриши
  8. Анониман7. јун 2014. 16:35

    Karmin Nyx sam i ja kupila i jako sam zadovoljna ! Lepo traje, a najvaznije, ne topi se dok ga nosim u tasni :)
    Mmm, poklon, i jos kakav :) u zdravlju ga koristila :)

    ОдговориИзбриши
  9. Sjajan post!

    http://myworldanneforever.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Imas NYX radnju u Novom Sadu, negde blizu Temerinske ulice :-)

    ОдговориИзбриши