понедељак, 9. јун 2014.

All about peonies!


-Nikada nisam sanjala o sto jednoj crvenoj ruži. Valjda zato što ja sve naopako od drugih. OH WELL! Ali zato obožavam roze, bele i bledo žute ruže, i leti makar jedna štrči iz vaze negde kraj prozora ili na radnom stolu. Prvi vreli dani = majske ruže na kvadrat! Ne, ne stavljam ih u kosu, ali zato kitim bicikl, radni sto i ulepšavam sebi jutra, uz slatki miris ruže i stranica junskog ELLE Magazina! Slučajnost ili ne, ali nijansa jednog od mojih omiljenih ruževa je - Pure Peony!


 Moja verzija: Fashion ride - modern version




10 коментара:

  1. P.S. Da li koristis royale mod na picmonkey-u?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne, koristim free verziju. Mada u poslednje vreme slabo koristim Pic Monkey, trudim se da vise koristim Photoshop.

      Избриши
  2. Mozes li da napravis jos neki video? :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ideja sa snimscima jw u stagnaciji. Trenutno nazalost nemam vremena za snimanje i editovanje.

      Избриши
  3. Анониман9. јун 2014. 22:27

    Ti imas jedinstven ukus za vecinu stvari. Priznajem,jedna si od njaboljih blogerki. Ali mi nesto nije jasno.Zasto iz magazina PLEZIR ne stavljaju u isti casopis tvoje tekstove? Ti bi bila sjajan novinar. Pises pravilno i gramaticki sve reci i znas sta je dobro a sta ne. Tvoji radovi podsticu ljude da vide svet boljim ocima. Da ne duzim,stay the best.

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepo pises!Pratim tvoj blog vec duze vreme i stvarno mi se svidjaju postovi,pogotovo ono uradi sam.Imas super ideje i u skorije vreme cu isprobati neki od tvojih predloga.Mozes li da mi kazes gde da kupim scrapbook papir i onaj tapetni?
    #STAY.THE.BEST

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim recima. Ja sam papir za scrapbook dobila iz inostranstva ali probaj da nadjes u nekoj radnji hobi materijala kao sto je Creatinas Crative hobby ili Molellina. Sto se tapeta tice imas ga u svim vecim knjizarama i kineskim radnjama i u onim koje prodaju ukrase i stvari za kucu. :D

      Избриши
  5. a belina strana sveta? Post je sjajan i slike su prelepe!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :-) Bela je ostala po strani, nova interesovanja su je.malo pretekla. Mozda i napisem post, za sada je Bela na cekanju.

      Избриши