петак, 18. април 2014.

Trending and Style - Beleške- Spring and Summer edition!


-Zima nekako nije kreativno doba u modnom smislu. Koliko god da se potudiš oko onoga što nosiš, preko navučeš jaknu, zašnjiraš se do grla, i pređeš u fazu STACHING THROUGH THE SNOW! Ono što se krije ispod, barem dok smo napolju, ostaje tajna. Ali ona dva S/S ostavljaju široko polje za eksperimentisanje, šećanje i šepurenje u najrazličitijim kombinacijama. Spring / Summer!!!

-Nisam organizovana do te mere da baš svaku kombinaciju isplaniram unapred. Ne. Čak i kada se tokom nedelje jave ideje i naznake, šta ću obući za vikend veče, to nekako ispari i ja menjam u poslednjem trenutku, jer mi jelte nešto "ne štima". Tja. Svakako da u beležnici imam Fashion&Beauty odeljak u kome zapisujem ideje, nešto što bih eventualno mogla da kupim, neki trenutni trend i sl.Kada sumiram dosadašnje beleške vidim da se sve svodi ili na potpuno monohromatski kolorit ili eksploziju boja i mešavinu printova. Već sam pominjala da idem iz krajnosti u krajnost, to mi je u prirodi.

-Beleškama pridružujem online verziju u vidu Pinterest pinova i Tumblr reblogova i tada dobijemo nešto ovako:

-multikolorit
-monokolirit

-čipka
-pruge
-teksas

-nakit, dosta nakita
-šešir
-naočare

-šorc
-patike, sandale

-taman ten
-kosa u fazonu : I don't care (I love it!)

-print

-bicikl
-cveće pod miškom
-muzika na LOUD!


-Nisam ljubitelj Air Max patika, ali ovaj model je predivan. Patike sa višim đonom i povrnute boyfriend farmerke od svetlog teksasa!




 -Leto bez sandala nije leto. Crne za minimalan kolorit ili eksplozija boja? Odluka je samo vaša.  Meni se baš dopada model sa tankim kaiščićima na vrhu.



Bling, bling! Leti je jedino nakit slojevit, garderoba je minimalna. Ostavljam srebro po strani, zlato, roze zlato i hematit siva. Da!


 -Skriven pogled iza ljupkih naočara. Tu dajem + klasici, ali ne mogu da ne priznam da me mačkasti, pomalo ekstravagantniji modeli ne privlače.




Teksas i pruge, lagani materijali i print. Šorcevi su mi omiljeni odevni predmet za leto, obožavam ih u svim formama i bojama.


-Nemam nijedan šešir. Nijedan! To se ove godine menja - pod obavezno!



-Omiljeno prevozno sredstvo. Stylish vožnja sa korpom na biciklu u kojoj je svež buket cveća. Paris Lifestyle baby!



10 коментара:

  1. Supeer!! Da li možeš da napišeš post o dekoracijama za teen sobu??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na sajtu PB Teen imas dosta ideja kao i na Pinterestu. Post sam vec pisala, jedan od prvih koje sam objavila. :-)

      Избриши
    2. Mozes li da ovde ostavis link tog posta? :)

      Избриши
    3. Post je iz januara 2013, pogledaj u arhivi sa strane a evo i linka
      http://sofijinkutak.blogspot.com/2013/01/organizacija-sobe-za-svaciji-ukus.html

      Избриши
  2. www.sejlinkutak.blogspot.com Ukrala je od tebe slike!!!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takvim ljudima ni ne posvecujem svoju paznju. Kad ne mogu da sami da smisle i slikaju, jedino im preostaje da uzimaju tudje. Hvala na dojavi u svakom slucaju.

      Избриши
  3. Izvini sto ovde pisem, ali bih htela nesto da te zamolim. Posto kroz postove vidim da si jako organizovana volela bih da u narednim postovima napises nesto o skoli, kako se strpeti do kraja skole i kako popraviti ocene! Unapred hvala!
    p.s. Postovi su ti sjajni, samo tako nastavi :)))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za pocetak hvala. :D Pisala sam par postova o organizaciji agende koja mi ujedno koristi i za skolu. Jenostavno, kljuc uspesnog ucenja je da ne zapustas lekcije - samo to. Prvo zavrsim skolske obaveze za taj dan, odmah posto dodjem iz skole, onda sledi sve ostalo. Ucim i vikendom. Ali i ja ponekad zabrljam. :D Moras sama da nadjes sistem koji ti odgovara. Neki vole da uce nocu, ja npr ne mogu.

      Избриши
    2. Hvala ti :))

      Избриши
  4. Kada ce novi post? ? ?

    ОдговориИзбриши