петак, 11. април 2014.

Sa šoljicom kod Sophie : Nova runda internet svratišta !


-Možda bi blog mogao da dobije novo ime? Stalni protok internet adresa na kojim možete da provodite slobodno i neslobodno vreme. Kako vam se čini? Napravila sam krucijanu grešku ostavivši samo deset listova u beležnici u odeljku blogovi/sajtovi. Trećina je ispisana, a tek je april. Šta da se radi, pribaviću blokče kad ispišem ostatak.
-Zvonce se oglasilo, vreme je za novu rundu sajtova, blogova i Insta profila itd. Zamečem tufnastu slamku u Imlekov Flert kapućino, spremna da po stoti put zaflertujem linkovima i #hashtagovima.

#SAJTOVI/BLOGOVI

Little Blonde Book
http://www.littleblondebook.com
-Glavni krivac za otkrivanje još jednog modnog bloga je ovoga puta Pinterest i moj home feed na istom. Čim kliknete na link ispod slike uletećete u zonu dobrog ukusa i svedenog stila sa dozom originalnosti. Za samo dva skrola naniže ovo je postao jedan od onih blogova na koji bez razmišljanja klikćem follow!

Merissa Cherie

http://merissa-cherie.blogspot.com
-Kako je Merissa Revestir sa bloga Merrisa Cherie ostala po strani ovako dugo ne znam. Ovaj blog je bookmarkovan još leta 2013. Sve što podrazumeva šareno, papir i washi traku nesumljivo pleni moje simpatije, sigurna sam da će i vaše, Saznajte što šta o happy mail projektu i inspirišite se u Merissinom šarenom svetu!
Champagne Lifestyle
http://www.champagnelifestyleblog.com
-Aho mahnitno okrećete časopis do lifestyle odeljka, da prvo njega prešaltate uzduž i popreko, navratite na ovaj blog. Pred vama je izbor - moda, mljac, uradi sam ili guc. Možda bi ste umesto šoljice mogli da uhvatite čašu rashlađenog penušca i  papir i olovku da zapišete recept nekog novog koktela. Cheers!

A pair & a spare

http://apairandasparediy.com
-Iako su outfit postovi sjajni na ovaj blog su me doveli DIY projeti.Sitne "popravke" garderobe i dodavanje akcenata poput nitni, šljokica i umethutih materijala sa pečatom LADY LIKE!
-Koliko god da mi se dopao sajt Little Blonde Book, toliko mi se dopada i Instagram profil Taylor Morgan. Šareno, svetlo, inspirativno i ljupko u najvećoj meri, kroz objektiv buduće mame.

http://instagram.com/gameofthrones
-Instagram profil omiljene serije, dajte duplu dozu fotki molim! Fotografije glumaca sa njihovim minijaturnim dvojnicima oduševiće sve fanove Igre prestola. (P.S. oni koji nisu upoznati sa serijom treba da znaju da je +16)

http://instagram.com/kikkik_loves
-Radno mesto na kom bih se sigurno zadržala je preporučivanje beležnica i pronalaženje istih. Kikki.K Instagram profil ne samo da odlično promoviše svoj brend, već i daje ideje za pakovanje i uvijanje poklona, organizaciju papirne galenterije... Još jedan brend na Wish list!


#ANDROID APPS

-Dugo planiram da sa vama podelim omiljene Android aplikacije, ali opet ja ih instaliram i deinstaliram brzinom svetlosti, jer se kod mene sve menja. Danas LIKE, sutra NOPE! Mini izbor onog što je zaživelo na telefonu.

Cut the Rope

Farm heroes saga

-Nemam običaj da igram igrice na telefonu, ali ove su moja razbibriga kada WiFi otkaže.

Aviary

-Do sada sam isprobala toliko aplikacija za editovanje fotki, instagrameru ovakvih aplikacija nikad dosta a kako Aviary nudi pregršt filtera koji nisu isti kao na Instagramu  to znači DOWNLOAD!


#Minimalni kolorit
(Pinterest and Tumblr)

-U sezoni kada sve pršti od boja, ja tragam za skromnim koloritom. Zlatna i bela, tu i tamo dašak crne, u slavu dobrog dizajna!







11 коментара:

  1. Cool post! Zaista imaš dobar ukus za blogove,igrice...

    ОдговориИзбриши
  2. Ove minimalni kolorit slike... kad porastem, hocu tako uredjen stan/kucu!

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam tvoj blog. Cini mi se da je to jedini blog koji citam. Nastavi tako. :) ♥♥

    http://myworldanneforever.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. SOfija kako si zabranila da ti se tekstovi kopiraju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ubacila sam Html kod u Bloggeru, koji onemogucuje kopiranje teksta na blogu. Ne mogu da se setim na kom sam sajtu nasla,

      Избриши