понедељак, 17. децембар 2012.

Šta pokloniti?

Pokloni!
-Nekada je bio problem čime napuniti paketić,a sad šta pokloniti?Kada se bira poklon za Novu godinu,ili bilo koju priliku uostalom,važno je da se vidi da vam je stalo do osobe kojoj poklanjate.To ćete postići biranjem poklona koji su bliski lišnosti te osobe.

-Here is my gift guide for different personalities.When you giving away a present it is important to pick a right gift!1.Grejači za uši i rukavice-Accessorize
-Ovaj poklon je savršen za duhovitu i zanimljivu osobu,poseban dizajn na rukavicama i grejačima će ispoljiti njenu zabavnu stranu.
2.Avon-Četvorobojna senka 
-Jedinstven i veoma praktičan set od četiri nijanse senki.Raspitajte se koje su omiljene boje osobe kojoj poklanjate,ili npr. šta će nositi za novogodišnju noć i u skladu sa tim izaberite nijansu(Avon pruža širok izbor boja).Za sve dame.

3.Mirišljave sveće-Oriflame
-Ovo je pravi poklon za mamu,baku ili nekog iz porodice,ali i sve one koji vole prazničnu,toplu atmosferu u svom domu.
4.Parfem-Moschino Glamour
-Što se tiče parfema oni su delikatni za poklanjanje i veoma je bitno da dobro poznajete osobu kojoj poklanjate parfem.Bitno je da znate njen ukus i kakve mirise voli.Kako i sam naziv parfema kaže,ovaj je za elegantnu i glamuroznu osobu sa stilom i stavom.
5.Maske za telefon
-Sada skoro svi poseduju telefone sa osetljivim ekranom.Zanimljivo je koliko različitih maski možete da kupite.Ovo je poklon za svakoga,jer različiti dizajn oslikava različite karaktere.Asortiman maski kod nas nije tako veliki kao u svetu,ali mogu da se nađu u bolje opremljenim radnjama!

1.Ear warmers and gloves-Accessorize
-Here are the ear warmers and some gloves with interesting design.They are perfect gift for all funky and fun pesons out there,they will express their fun side!
2.Four color eye shadow-AVON
-This gift is for all ladies and girly girls.Avon is offering a huge pallete of colors so i am shore you will pick right one.
3.Sented candles-Oriflame
-Perfect gift for mom or grandmother,or any person who likes holiday and warm atmosphere!
4.Parfume-Moschino Glamour
-As the name of parfume says,this is gift for all glam and elegant persons with style!But be carefull,if you want to gift parfume,pick the right sent,one that person will like for shore!
5.Phone masks
-Well,everybody own a touchscreen phone so phone masks are ideal gift cause you can find them in every design and color to match a different personalities!
Sophie

1 коментар:

  1. Sofi blog ti je super (osim ono o magiji to ne bi trebalo ni da se pomisli a kamo li da stoi na tako lepom blogu) pratim te i usput ...bas si slatka devojcica, bice od tebe velika blogerka :)

    ОдговориИзбриши