петак, 13. фебруар 2015.

Blue Baby!


-Nekako uvek zalutam u plavo-zelene vode. Stavite ispred mene svetleći znak s natpisom npr. "narandžasta je nova crna", "u belom od glave do pete" ili "neon trend", ja ću ih verovatno prevideti. Ruka uvek polazi za plavim i zelenkastim ešarpama i svilenkastim maramama. To je postalo gotovo nepisano pravilo. Iako kupujem razne lakove za nokte, u korpi kao nekom magijom uvek završi i neka plava nijansa koju posle nosim celu sezonu. Ok, presečem nekad sa crvenom ili pink ali se brzo vraćam svojim plavim "korenima". Pokušam da budem odgovorna, odrasla osoba koja ekonomično troši novac na komade koje može da uklopi u što više modnih kombinacija. Ne ide. Oh, zaboravite, ne mogu ja to. Pokušala i ništa. Plavo-zeleno-opet plavo. More, nebo, trava, limeta, moj Moschino I Love Love, plavi ajlajner (da, trenutno isprobavam i tu opciju, a nedavno sam pronašla i malo uputstvo). Verujte, samo me zdrav razum zadržava da ne budem hodajuće otelotvorenje rajske plaže (ovde ne laskam sebi, samo jedna krajnje slikovita komparacija, ništa više). Zato presečem bojom na usnama i aksesoarima, dok glavna linija i dalje puca na plavo-zeleni kombo. Džins je modni fokus i predstojeće Proleće/Leto sezone. Još jedan razlog da se uvučemo u PLAVO. 




Knjiga: Saramago - Priče s ovog i s onog sveta (Ako volite Markesa i magijski realizam dopašće vam se i Saramago. Uglavnom su problemi svakodnevice, skroz iskrivljen sistem vrednosti i običan čovek sa svim svojim strahovima, slabostima i manama, prikazani na "Saramago" način tj. smešteni u izmaštan prostor s neimenovanim likovima.)
Sjaj za usne: AVON Perfect Kiss-Racy Raspberry (Forma nije lepljiva tako da veliki +. )
Lak za nokte: AVON Gel Finish- Very Berry (I ovom laku, iako nije plav, moram da dam palac gore, stvarno duže ostaje na noktima.)
Sat: Fossil model Riley
Torba: Mango
Jakna: TFY
Košulja: kupljena u lokalnoj Multibrend radnji, na etiketi piše IZER. Sve u svemu, kvalitetna košulja od flanela sa suplementima u vidu cirkona koji pritom ne izgledaju jeftino i napadno,  a svi znamo kako to cirkoni tako često umeju da budu. :D

18 коментара:

  1. Isti slučaj sa mnom i sa roze bojom :) Divna košuljica :)

    ОдговориИзбриши
  2. Obožavam plavu i mint boju. Naravno,plavo nikada ne izlazi iz mode,u vidu farmerica. Sjajan post.:D

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post i prelepa jaknica! :)

    Novi post na mom blogu:
    http://milicinkutak123.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. U potpunosti te razumem, postajem sve veci zaludjenik za plavom i tirkiznom! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Zaljubljenik sam u plavu boju takođe. Post je prepredobar kao i svaki <3:D

    GIVEAWAY JE NA MOM BLOGU!
    http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan blog. Kada sam ušla to je bilo ono WooW savršeno.. ja se leti zaljubim u tirkiznu i plavu ali zimi u crvenu.. haha

    Poseti moj blog i učlani se ako želiš ------→ justforgirrl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post. Ali mi nedostaju tvoji DIY postovi, kad ce novi DIY ?

    ОдговориИзбриши